søndag 14. august 2016

Hvordan vite hvilke Pokémon er sterkest?

Pokemon Go


Silph Road tar sikte på å endre det. De har samlet inn massevis av informasjon om den interne driften av spillet, og har nå lansert en hendig diagram som viser deg hvilke Pokémon er verdt tiden din.

Silph Road har lagt ut en hendig diagram som viser de skjulte angrep, forsvar og utholdenhet attributter av hver Pokémon i spillet. De fleste spillerne er ikke kjent med disse attributtene, som spillet viser bare Combat Power (CP) og Hit Points (HP) attributter for hver skapning. Men det er ikke så enkelt; hvis to Pokémon med samme CP verdi kamp, ​​en som har større angrep attributtet rammet hardere.

The strongest Pokemons

Dette diagrammet ikke akkurat "løse" dette spillet for deg. For eksempel, du har fortsatt å vite det optimale tidspunktet for når du skal begynne utvikler din Pokémon, og at spesielle angrep kan være spill-skiftere. Men gitt spillets popularitet, det er bare et spørsmål om tid før en komplett guide med hver lille detalj på spillets mekanikk dukker opp.

Hvor mange sterkeste Pokémon har du? Du bør innløse iTunes gavekort i iTunes-butikken for å få mer kreditt til å kjøpe sterkeste pokemon og gå til Arena. Det er den enkleste måten å bli en mester Pokemon Go.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar