Hvordan du slår av den irriterende Apple Pay funksjonen Apple lagt til iOS 9


Jeg har vært bruker iOS 9, Apples nye mobile operativsystem, for en uke, og det har vært stor. Selv om, det har en haug med flotte snarveier og noen nyttige nye funksjoner. Men det er en snarvei som har irritert meg siden jeg først lastet ned iOS ni tidligere denne måneden: Når du dobbelttrykke på Hjem-knappen og telefonen er låst, lanserer det Apple Pay.

Dette er ment å gjøre det raskere og mer praktisk å bruke Apples mobile betalinger har, som debuterte i fjor på iPhone 6. Men jeg har funnet ut at jeg jevnlig aktivere Apple Betal utilsiktet, når det er i lomma eller når jeg låser opp telefonen min med min fingeravtrykk, så mitt kredittkort ville komme opp på skjermen når jeg ikke prøvde å betale for noe.

Dessuten er det allerede raskt og enkelt å kjøpe ting med Apple Pay - alt du trenger å gjøre for å aktivere den er tappe din iPhone mot en betalingsterminal.

Heldigvis Etter disse trinnene, kan du enkelt slå av den nye funksjonen, som for noen grunn er slått på som standard.

Alt du trenger å gjøre for å slå den av er å gå inn i telefonens innstillinger, og klikk "Lommebok & Apple Pay."
Nå vil du aldri trenger å bekymre deg for utilsiktet aktivering Apple Betal med hjem-knappen.

Med iTunes kort med e-postlevering, kan du bruke den amerikanske iTunes Store tilgang til musikk, videoer, apps, spill ... nedlasting.