søndag 9. juni 2019

De 3 Monsterfilmene på Netflix med de høyeste rotte tomatpoengene
Godzilla: King of Monsters kan ha vært Godzilla: King of the Box Office i teater i helgen, men for de som helst vil være hjemme, er det 3 flotte monsterfilmer på Netflix. Hvis du trenger mer Netflix-kreditt på kontoen din, kan du kjøpe Netflix Gavekort med e-postleveranse på USCardCode.

Pans labyrint
Rotte Tomater Score: 95%
Ingen gjør monster som Guillermo del Toro, og Pan's Labyrinth er filmen for å se etter alle de beste del Toro critters. Etter en ung spansk jente som oppdager en fantastisk verden i en mystisk labyrint, er dette mørke eventyret mindre om skapningskampene, og mer om den vidunderlige og underlige skjønnheten som finnes i skremmende monstre.

Hellboy (2004)

Rotte Tomater Score: 81%
Heldigvis er det ikke 2019 Hellboy på Netflix, men Guillermo del Toros langt overlegne 2004 tar på seg Dark Horses Comics demoniske beast-turned superhero, med Ron Perlman som grusom halvmanns. Og ja, Hellboy er kanskje mer av en superheltfilm enn en monsterfilm, men å være konge av monstre, del Toro leverer mange rare og fantastiske skapninger.

Backcountry

Backcountry, en 2014-kanadisk film fra regissør Adam MacDonald, kommer til hjertet av frykten som driver alle monsterfilmer: Man vs Beast. I dette tilfellet er dyret skremmere fordi det er ekte - en svart bjørn, løst basert på den sanne historien om en mann som spiser björn i Ontario, Canada og de to campister som møtte ham. Fair advarsel: Dette er en veldig voldelig og gory film, så ikke se med barn eller barn-til-hjerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar