søndag 26. mai 2019

De 5 utenlandske filmene på Netflix med de høyeste rotte tomatpoengeneSommeren er rett rundt hjørnet som betyr at det er ferie tid. Er du klar til å få passet ditt stemplet på Netflix? Dette er de 5 beste utenlandske filmene på Netflix, rangert av deres rotte tomater kritiske poeng.

Tog til Busan

Rotte Tomater Score: 95%
Tog til Busan følger en gruppe passasjerer som må kjempe for sine liv midt i en zombieapokalypse. Passasjerene prøver å karantene sine zombifiserte kolleger i enkelte biler, men deres innsats viser seg å være forgjeves, ettersom zombiene er mye kraftigere enn de ser ut. Kommer noen til å gjøre det til Busan i live? Se tog til Busan for å finne ut.

Snowpiercer

Rotte Tomater Score: 95%
I Snowpiercer, et samarbeid mellom koreanske og tsjekkiske produksjonslag, Chris Evans stjerner som Curtis Everett, en lavere klasse passasjer ombord på Snowpiercer-toget. I over 15 år har Snowpiercer båret de siste menneskene i live på jorden etter at et forsøk på å motvirke global oppvarming gikk galt, og nå, i 2031, begynner passasjerene å bli rastløse. Trøtt av å leve i brutale forhold, fører Curtis opprør mot eliten på forsiden av toget - en utfordring som snart viser seg dødelig.

Distrikt 9

Rotte Tomater Score: 90%
Denne sydafrikanske sci-fi-film senterer på et løp av strandet utlendinger som har vært begrenset til en interneringskamp i Johannesburg i mange år. Etter å ha bodd i dårlige forhold i nesten 30 år, utgjør romvesen en motstandsbevielse, og takket være hjelp av en sjenert regjeringsagent (Sharlto Copley) har de en reell sjanse til å skaffe seg frihet. Distrikt 9 ble nominert til fire Oscars, inkludert Best Picture, så hvis du leter etter en prisverdig sci-fi-flick for å synke tennene dine inn, er dette den for deg.

The Wailing

Rotte Tomater Score: 99%
Denne koreanske horrorfilmen følger en politimann, Jong-goo (Kwak Do-won), som har til oppgave å undersøke en mystisk sykdom som forårsaker kaos i en liten landsby. Sykdommen har allerede drept utallige landsbyboere, og Jong-goo mener det har noe å gjøre med en fremmed som bor i et bortgjemt hus. Akkurat som Jong-goo er nær å oppdage sannheten, blir datteren hans offer for den mystiske sykdommen, og kompliserer evnen til virkelig å undersøke saken.

The Cakemaker

Rotte Tomater Score: 98%
Ofir Raul Graziers israelsk-tyske drama stjerner Thomas Kalkhof som Thomas, en ung tysk baker, og Sarah Adler som kaféeier og enke som heter Anat. Ukjent til Anat, Thomas hadde en gang en affære med sin sene mann, Oren; når Oren dør, reiser Thomas til Israel og får jobb på Anats kafé. Når de to begynner å behandle sin sorg, vokser de nær og knytter seg over deres felles kjærlighet til mat, men Thomas 'hemmelighet truer med å ødelegge det nøye utformede livet han har satt opp for seg selv i Israel.

Netflix-passet ditt er nesten utløpt, vennligst kjøp Netflix gavekort på USCardCode.com med e-postleveranse og nyt sommerferien.

Hvis du har noen flere utenlandske filmer, vennligst gi oss beskjed av dine kommentarer nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar