søndag 12. mai 2019

Hvilken tid vil "Game of Thrones" Season 8 Episode 5 Premiere?I kveld markerer den nest til siste episode av uten tvil det største showet som noen gang eksisterer, Thrones spill. Det er der vi kommer inn med alt du trenger å vite om hvordan du ser Game of Thrones Season 8, Episode 5.

Hvilken tid er spillet i troner i kveld?
Hvis du vil spille med den siste gjenværende dragen, må søndagskvelden være åpen. Episode 5 av Game of Thrones premierer i kveld, 12. mai kl 9 / 8c p.m. Pass på at du holder mesteparten av natten åpen for denne. I stedet for sin typiske timeslange kjøretid varer denne episoden i en time og 20 minutter.

Hvilken tid er spillet av troner på HBO Go? Hvilken tid er spillet av troner på HBO NOW?
Den nest til siste episode av det største showet på tv-premieres på samme tid overalt. Game of Thrones Sesong 8, Episode 5 premieres på HBO Go og HBO NU på 9 / 8c p.m. Hvis du ikke ser episoden vises med en gang, ikke vær redd, og husk at oppdateringsknappen er din venn. Noen ganger tar det et minutt før episoden lastes.

Er Game of Thrones sesong 8 på Netflix? Er Game of Thrones sesong 8 på Hulu?
Du kan fortsette å spørre, men det skjer fortsatt ikke. Game of Thrones er fortsatt ikke på Netflix. Men hvis du har en HBO-konto tilkoblet gjennom Hulu-kontoen din, kan du se Episode 5 gjennom Hulu.

Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HBO med en amerikansk ITUNES-konto, kan du kjøpe iTunes gavekort med e-postleveranse og nyte de mest populære TV-showene i dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar