Hvordan bruke eple nyheter app i iOS 9 utenfor oss


Apple news app


Lignende spørsmål
- Hvordan aktivere den nye Apple-nyheter app i iOS 9 for folk som bor utenfor USA

Her er trinnvise instruksjoner om hvordan du aktiverer den nye Apple News app i iOS 9 i land utenfor USA, som for eksempel Storbritannia, Australia, Canada og mer.

Apple hadde i utgangspunktet skissert sine planer for den nye Apple News app innen iOS 9 ved å si at tilbudet til slutt ville lansere i USA, Storbritannia og Australia. Som fortsatt kan være på selskapets langsiktige veikart for app, men for tiden er det foreløpig bare tilgjengelig for dem i USA. Så hva med de som er basert på andre steder som ønsker å konsumere aggregert nyheter innhold fra iOS 9? Heldigvis, som alltid, det er en vei rundt det.


Trinn 1: Apples innfødt Innstillinger app fungerer ofte som utgangspunkt for en god del av tilpasning innenfor iOS. Så det er der vi skal begynne. Start Innstillinger app.

Trinn 2: Fra i Innstillinger, klikker på Generelt alternativet.

Trinn 3: Trykk på Språk og Region.

Trinn 4: I det nye grensesnittet velg Region alternativet.


Steg 5: Bruk den medfølgende søkefunksjonalitet for å søke etter USA. Alternativt rulle listen manuelt for å finne og velge det som bør plassere en hake ved siden av den.Trinn 6: Trykk Ferdig for å bekrefte endringene og avslutte Region innstillinger.

Trinn 7: Når du blir spurt, må du bekrefte regionen endringer for å la OS vet at du ønsker å bruke den amerikanske språk og region system innen iOS.


Følge fremgangsmåten ovenfor bør tvinge iOS for å legge til Apple News app på Hjem-skjermen. Det kan også være nødvendig å tvinge en omstart av enheten hvis den ikke automatisk vises. Det er alltid mulig å bytte tilbake til ditt eget område når som helst ved å gjenta trinnene ovenfor og velge den opprinnelige plasseringen.

For å laste ned musikk, videoer, programmer, spill ... Du trenger iTunes kort for å få kreditt for å ha tilgang til amerikanske iTunes Store.