mandag 24. april 2017

Filmer hvor skuespillerne hadde ekte sex på kamera



Noen skuespillere gir virkelig en jobb de er alle og forplikter seg fullt ut. Vi snakker full gjennomtrengning av hjertet og sinnet. Oh, og kropp også. Fordi vi har avrundet ti filmer som ikke var interessert i dum, tørr humping, ønsket de seriøst sex. Og det er det de fikk! Disse skuespillerne (og regissørene) gikk baller til veggen, bokstavelig talt og fanget skuespillere som hadde ekte sex på kameraet.

Disse filmene hadde ikke behov for kjøttfargede undertøy. Stjernene deres var for dedikert til prosjektet for det. Hvem ønsker å la et lite stykke nylon komme i veien for å gi livets ytelse?

Fra Robert Pattinson onanerte for å være sikker på at han presenterte det mest autentiske orgasm-ansiktet han muligens kunne gjøre, til Academy Award-vinneren som helt gikk for det, disse er filmene som omdefinerte seksuelle scener på skjermen. Se opp, fordi det er munn og orgier aplenty.

Du har sikkert hørt at 'Caligula' er en total sex fest, men hva med '9 Songs' eller 'The Idiots'? Vær også oppmerksom på: 'The Brown Bunny' er IKKE egnet for familie påskevisning. Pluss, da denne regissøren fortalte skuespillerne å ha ekte orgasmer, hoppet han selv inn i handlingen selv.

Og så er det 'Kjærlighet', 'Romantikk' og 'Intimitet' som, som vi alle vet, bare gjør sex hotter - og det inkluderer i filmene. Pop noen popcorn og sett deg inn for filmkveld med disse spennende titlene - bare vær sikker på å tegne blinds først.

Disse filmene er på Hulu og Netflix hvis du bor utenfor USA, kan du nyte dem alle med Hvordan du ser Netflix utenfor USA på USCardCode.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar