søndag 17. mars 2019

De beste filmene på HBO Go og HBO nå (mars 2019)


det går vanligvis, vi har valgt våre 3 favorittfilmer tilgjengelig på HBO i mars, alt fra nye 2017 klassikere som Oscar-vinnere The Form of Water and Phantom Thread, til to av våre favoritter fra i fjor, Paddington 2 og Isle of Dogs. Vi har også fået noen nye plukker fra vår Best Comedies of All Time-liste og våre beste romantiske komedier av all tidsliste.
Her er de 3 beste filmene på HBO i mars:
1. Fargo

År: 1996
Regissører: Ethan Coen, Joel Coen
I å utforske de usynlige implikasjonene av "Minnesota nice", skapte Coen Brothers en av de mest elskede, anerkjente og siterbare filmer av all tid. Fargo utforsker spenningen som følger med høflige sosiale normer og de rolige desperasjonene de ofte maskerer, setter opp en scene etter den andre så vanskelig at det kommer til å gjøre huden din krype. Den følelsesmessige begrensningen som vises av slike tegn som Jerry Lundegaard (William H. Macy) og Mike Yanagita (Steve Park) er et tynt og uhyggelig slør over lengsler for penger eller følgesvenn, mens deres folie åpenbart er Marge Gunderson (Frances McDormand), hvem er egentlig så fin og hardt arbeidende og vanlig. The Coens treffer en forsiktig balanse mellom mildhet og sterk grusomhet under en typisk all-amerikansk finer, noe som gjør at du setter pris på kunsten bak frimerker så dypt som de får deg til å høre på lyden av en tømmermester.

2. Den tynne røde linjen


År: 1998
Regissør: Terrence Malick
Det virker utrolig nå at selv en forfatter så legendarisk som Terrence Malick faktisk sikret finansiering for å lage poesi på skalaen The Thin Red Line. Ligget opp på frodig beliggenhet i Australia og bevæpnet med et kastet utbrudd med talent, kom Malick tilbake fra filmskapende dvalemodus i 1998 med forfatter James Jones 'historie om et selskap med GIs som kjemper mot japanske styrker i paradiset Guadalcanal, alle brytes gjennom sin egen strålende lins . Resultatet var en abstrakt og ubarmhjertig kontemplativ episk, oversvømmet med nydelige cutaways til jungelen og dyret, og atypisk for en filmskaperen, hvis hovedfiksering alltid har vært miljøet hans figurer bor i (Forestillingen er feilfri for en mann, men en veldig bra zen Jim Caviezel og en perpetually opprørt Nick Nolte tar premien.) Nesten noen gang kan en film opprettholde den smertefulle følelsen av rå følelser over hele sin kjøretid; dette nesten tre timers mesterverk gjør.

3. Phantom Thread
År: 2017
Regissør: Paul Thomas Anderson
Phantom Thread er en film som er så vidunderlig laget, så grundig i sin konstruksjon, så dypt følt i utførelse, at du nesten kan overse hvor stikkende og ubehagelig det er. Dette må være den vakreste å se filmen, det er i stor grad som om selvcentrert og ufleksibel verden av relasjoner kan være, hvordan vi bare kan gi opp så mye av oss selv, og det er opp til vår partner å finne ut hvordan man skal håndtere det, hvis de vil i det hele tatt. Dette er en kompromissløs film om to kompromissløse mennesker som prøver å leve med hverandre uten å miste for stor en del av seg selv, og de noen ganger ekstreme lengdene de vil gå for å komme seg. Daniel Day-Lewis spiller Reynolds Woodcock, en verdensberømt dressmaker som klær kjendiser, kongelige og, noen ganger til hans chagrin, déclassé velstående vulgariere. Nesten alt som ikke oppfyller hans krevende standarder er vulgarisk, til en dag mens det er på engelsk, kommer Reynolds over en servitør som heter Alma (Vicky Krieps) som begge møter Reynolds fysiske krav (spesielt slik at han kan lage kjoler til henne) og har en viss plukk som han umiddelbart finner fascinerende. Begge prinsippene til Phantom Thread er absurde og vanvittige på sine egne måter, og en av de mange spenningene i filmen ser på at de hopper av hverandre og deretter kolliderer igjen. Det er den merkeligste kjærlighetshistorien, så merkelig at jeg ikke engang er sikker på at det handler om kjærlighet i det hele tatt. Min kollega Tim Grierson sa dette først, men det er for godt en observasjon å ignorere: Denne filmen er i stor grad om den absolutt ukjennligheten til andres forhold. Fra utsiden har det ingen mening at Reynolds og Alma ville ha denne typen forbindelse med hverandre; det er vanskelig å fortelle hva en person kommer ut av det. Men det som er ufattelig om det, er også det som gjør det så kraftig.

Ovenfor er de beste filmene vi fant den i mars 2013. Hvis du ikke vet hvordan du ser HBO med iTunes Gift card vennligst besøk www.uscardcode.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar