søndag 14. april 2019

'Thriller på Netflix:' En annen overraskelse Horror FilmSkrevet og regissert av Dallas Jackson, Thriller stars Jason Woods som Chauncy, et barn som ble utsatt for en grusom vits fra sine jevnaldrende som en pre-teen, noe som førte til at han gikk i fengsel for vold. Fire år senere er han ute av fengsel, og tilbake for å terrorisere (og drepe) gruppen av barn som plaget ham. The Thriller cast inkluderer Mykelti Williamson (best kjent for sin rolle som Bubba i Forrest Gump) som en detektiv og rapper RZA som videregående skoleleder. Resten av casten inkluderer Jessica Allain, Luke Tennie, Tequan Richmond, Paige Hurd, Chelsea Rendon, Mitchell Edwards, Pepi Sonuga, Jason Woods, Maestro Harrell, Michael Ocampo.

Dette er Jacksons første spillefilm. Før Thriller, tjente Jackson som forfatter og konsult produsent på ungdoms drama South of Nowhere og en utøvende produsent på BET-serien, Rebel.

Nyheten om Thriller-utgivelsen var opprinnelig under embargo til filmens Netflix-debut søndag 14. april kl. 12:01 PT, men embargoen ble senere flyttet opp til fredag ​​før utgivelsen.
Er du klar til å nyte det? Vennligst få mer kreditt for å abonnere Netflix av Netflix gavekort på USCardCode.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar