fredag 4. mars 2016

Star Wars: The Force vekker 'Offisielt Kommer til Streaming 1 april

star wars the force awaken


Dette er ikke noe tidlig i april Fools spøk! Star Wars: The Force våkner er offisielt landing i HD på digitale streaming plattformer 1. april 2016. Blu-Ray combo pack og DVD-versjonene vil være tilgjengelig noen dager senere den 5. april, så dette er definitivt en sak hvor det lønner seg å strøm!


Lucasfilm gjort det offisielt med en nydelig kortfilm som hentet sammen vakre øyeblikk fra filmen, fryde sitater fra kritikere, og forhåndsvisninger av noen utrolige behind-the-scenes statister. Det viser seg at fans som får Star Wars: The Force vekker vil ha muligheten til å også få en helaftens dokumentarfilm samt slettede scener som en bonus. Klippet ertet at et slikt kutt scene omtalt Kylo Ren og hans første Bestill Stormtroopers invaderer Millennium Falcon.

Hvis det ikke er nok for deg, Rogue One: A Star Wars Story vil trykke kinoer den 16. desember 2016. Den første noensinne "antologi" film i serien vil følge en gjeng opprørere ledet av Felicity Jones og Diego Luna som de legger ut på en reise for å stjele de opprinnelige Death Star planer. Fans må vente en er litt lengre for Star Wars: Episode VIII. Filmen er i produksjon, med en planlagt utgivelsesdato av 15. desember 2017.

Det er så spennende nyheter. Nå bør du få mer kreditt til å betale for å streame med itunes gavekort kupong sertifikat på US kortkode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar