mandag 29. februar 2016

Alle ser "Fuller hus 'er twitting om Stephanie bryster

fuller house


Netflix Fuller House er off til en fantastisk start. Jada, kan du ikke finne noen TV-kritikere som vil innrømme å like showet, men publikum ser ikke ut til å bry seg i det minste. Deres kreditt, gjorde Netflix ikke bestemmer seg for å starte den elskede sitcom i et forsøk på å vinne over kritikere eller Emmy velgerne; de gjorde det fordi deres data fortalte dem showet ville bli en hit.

Tidlige resultater synes å foreslå Netflix var rett. Den streaming giganten vil nesten helt sikkert ikke slippe noen vurderinger data for showet, men anekdotiske bevis synes å peke mot dette showet blir en stor hit. Den hashtag #FullerHouse ble trending nasjonalt på Twitter hele dagen i går, og showet er i dag # 2 på Instantwatcher diagram av de mest populære program på Netflix. Du kan satse på at alle de analytiske sinn i Los Gatos ansvarlige for greenlighting dette showet var ikke overrasket over å se at deres show ville bli en hit på sosiale medier, men det er en bestemt funksjon av showet som er popularitet er trolig en overraskelse til alle : "Stephanie Tanner på puppene."

Og, vel, mens vi var sjekke ut folks reaksjoner til showet på Twitter, en av de store tilbakevendende tema var Stephanie Tanner, um, utseende. Folk er ikke å være sjenert om hvordan Sweetin skikkelse har endret seg siden '95. Ta Baltimore Sun funksjoner redaktør Jordan Bartel, for eksempel:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar