lørdag 6. februar 2016

'LOVE' ER DET MEST seksuelt eksplisitte filmen til aldri vises på Netflix


love movie


Du kan eller kanskje ikke har hørt om kjærlighet, Gaspar Noé sin grensesprengende 3D-porno om et par, deres spennende nabo, og gratis sex som utfolder seg mellom alle tre. (Filmen nettopp kommet på Netflix i dag.)
Det er ikke en "stor" film, per se. Heller ikke faller inn under paraplyen "feel good". Men som alle Noé ambisiøse bestrebelser - fra krimdrama I Stand Alone og gut-wrenching Irreversible til psykologisk Enter the Void - Kjærlighet er en berusende visuell opplevelse for å si det minst. Nå som det er tilgjengelig for å se on-demand, men det er et par ting du bør være klar over før du setter deg ned for å se på, spesielt hvis du har planer om å se med betydelige andre.



Først litt bakgrunn: vagt tittelen melodrama følger Murphy (Karl Glusman), en amerikansk filmskaper i Paris som møter den franske kvinnen i hans drømmer, Electra (spilt av første gangs skuespiller Aomi Muyock), en flyktig artist med sans for den natteliv. Fra den aller første scene til det siste, er vi invitert inn på soverommet av disse lidenskapelige elskere på en destruktiv oppgave å gjøre noe og alt sammen, noe som fører dem til å oppfylle fantasy etter fantasy før de velger å invitere unge Omi (Klara Kristin) inn fold. Selv om filmen er avhengig kjølvannet av deres trekant, blir det stadig tydeligere gjennom Murphys løsrevne minner om at hans turbulente forhold til Electra var over lenge før de ble kjent med Omi.

Potensielle forhold tidsinnstilte bomber til side; hvis du er både filminteresserte, så det er trygt å si at du vil begge enige Kjærlighet er en visuell prestasjon. Det er Noé på sitt råeste og kanskje mest selvbærende, som passende nok går hånd i hånd med sin hovedpersonens uhelbredelig narsissistiske måter. Det er scener som er ubehagelig og vanskelig å se, særlig når Murphy og Electra vokse voldsomt mot hverandre. Tvert imot, men vil du se at Noé har et helvete av en vridd sans for humor at selv i melodramatiske tilfeller vil holde deg ler høyt.
Unødvendig å si, hvis du er i humør til å sjekke ut noe helt ulikt noe du har sett før, sjekk ut Love. Bare sørg for å lukke persiennene først. Du ønsker ikke naboene får feil inntrykk.

Stream Kjærlighet på Netflix med Netflix gavekort i USCardcode.com.

Håper du vil like det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar