lørdag 20. februar 2016

Hulu hemmeligheter som vil gjøre livet ditt enklere

hulu tips


Hulu har en katalog som nå strekker seg langt utover TV, og selv i Criterion samlingen. Men hvordan får du mest mulig ut av din $ 7,99? Vi har fått noen nyttige tips.

1. Finn akkurat det du leter etter.

Hulu har en avansert søkefunksjon hvis du leter etter noe merkelig bestemt. Først skriver du inn en generell henvendelse til hjemmesiden søkefeltet. For eksempel, "The Good Wife». Når du kommer til søkesiden, klikk på "Advanced Video Search" oppe i høyre hjørne.

2. Vent, er hvem som skuespiller?



Ikke engang bry å åpne et nytt vindu for IMDB. Hulu har en funksjon som heter Face Match, som ligner på Facebooks bildemerking gjenkjenning. På enkelte programmer (New Girl og Modern Family, for eksempel), kan du holde musepekeren over en stjernes ansikt og få en rask bio.

Boksen vil gi skuespillerens navn, fødselsdato, karakter navn og en link til Wikipedia. Slå den på via fanen innstillinger i nedre høyre hjørne av aktuelle videoklippet.

3. Catch det før det er borte.


Gå inn i "konto", klikk på "Kø" og velg deretter "Utløps Varsler" på øverst til høyre på siden. Du vil motta en e-post når noe du har bokmerket nærmer seg sin slutt dager.

4. Ta en pause.


Hulu lar deg sette ditt abonnement på vent i opptil 12 uker uten å måtte betale eller avslutte kontoen din. I løpet av denne perioden, vil du ikke være i stand til å se noen episoder eller filmer gjennom nettstedet eller programmet, men du kan gjenoppta bruken ved å logge deg inn igjen og veksling innstillingen når som helst

5. Få noen råd om hva du skal se.

Hulu Magic Cube tjeneste ruller bokstavelig terningene for seerne, slik at du kan slutte å bruke 30 minutter bare prøver å plukke hva du skal se. Velg fra en av ni kategorier som "Satire" eller "Dark Comedy". Derfra kan du legge til en annen del for å legge til variasjon eller umiddelbart åpne kuben.

Bla gjennom Hulu sin foreslåtte alternativene og klikke seg gjennom for å bli omdirigert til å streame.

Hva skal du gjøre med all den fritiden? med en håndfull av Hulu tips som vil tillate deg å bedre utnytte din streaming eksistens

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar