fredag 5. februar 2016

Hvordan se på Netflix Offline

hvordan du kan se Netflix offline. Med en enkel og rimelig verktøy kan du laste ned Netflix filmer og TV-programmer for å se offline. Det samme verktøyet kan du se HBO Go offline Hulu Plus offline og andre viser, bruker det samme verktøyet.

For å laste ned Netflix å se offline må du laste ned PlayOn, og oppgradere til den planen som lar deg lagre Netflix videoer til datamaskinen til å se offline senere.

For å laste ned Netflix å se offline må du laste ned PlayOn, og oppgradere til den planen som lar deg lagre Netflix videoer til datamaskinen til å se offline senere.

Når du registrerer deg og laste ned nye "PlayOn med PlayOn Plus ', må du logge inn på kontoene dine som du ønsker å laste ned.

For at dette skal fungere, trenger du en Windows-maskin. Det er ingen PlayOn Mac app på denne tiden, og det er ikke sannsynlig at man vil komme i nær fremtid som det er en forespørsel om vi har sett på lenge.

Når du bruker dette programmet til å laste ned Netflix å se offline programmet bygger inn din IP-adresse og brukerinfo på videofilen.

Hvordan se på Netflix Offline
Du kan bruke PlayOn å laste ned HBO Go og Netflix å se frakoblet mens du er på et fly eller i en bil uten Internett-tilkobling.

Last ned PlayOn og registrere deg for en gratis konto.

Når du laster ned dette, må du registrere deg for en PlayOn Plus-konto for så lite som $ 4,99 i måneden. Dette vil låse opp dette alternativet.


Neste opp du må legge til en kanal i Innstillinger. Det er der du skriver inn Netflix brukernavn og passord. Du kan gå til HBO-delen for å skrive inn brukernavn og passord for at tjenesten også.

Etter dette er tilkoblet vil du kunne klikke på ikonet på hovedskjermbildet for PlayLayer eller PlayOn, og herfra kan du søke etter filmer eller TV-programmer som skal spilles inn på harddisken.



Når du finner en du ønsker, klikk på posten. Det vil ta en stund å spille inn, siden du er i hovedsak spiller inn en kopi av filen, faktisk ikke å laste ned en Netflix film.

PlayLater jobbet 95% av tiden i våre tester, og med en omstart vi kunne få alle filene vi trengte for en lang flytur.



Når du spiller inn en film eller et TV-show du kan deretter overføre den til en annen datamaskin eller en iPhone, iPad eller Android for å se senere uten å måtte konvertere filer eller bruke et spesielt program for å flytte den.



Du kan se dine opptak og overvåke fremdriften i PlayOn app slik at du kan se hva du har lagret og hvor den er plassert. Det er mulig å stille opp flere programmer eller filmer å spille inn.

Filmen og TV-show kvaliteten er god, med ingen merkbar forskjell mellom streaming og se hvilken versjon PlayLater registrert.

Hva gjør du mener? la vår kunnskap med å forlate din kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar