tirsdag 9. februar 2016

PayPal Bans VPN nettsteder som tilbyr Netflix Tilgang


netflix streaming

Netflix nylig begynt å forby noen VPN-tjenester fra sine streamingtjenester som tillot brukere å komme seg rundt sin region blokker og se på innhold fra andre land.

Nå ser det ut til at PayPal er å få inn på loven, og det har begynt å forby VPN nettsteder som tilbyr tilgang til Netflix.

Ifølge en fersk rapport fra Torrent Freak, har Paypal forbudt VPN-tjenesten UnoTelly og kanskje noen andre, Hvis du ser noen av e-posten som ble sendt til selskapet under.

"Under PayPal akseptabel bruk, PayPal kan ikke brukes til å sende eller motta betaling for varer som krenker eller bryter noen opphavsrett, varemerke, rett til publisitet eller personvern, eller annen eiendomsrett henhold til lovgivningen i en hvilken som helst jurisdiksjon," PayPal e- leser.

"Dette inkluderer transaksjoner for en enhet eller teknologisk løsning som descrambles en egge arbeid, dekrypterer en kryptert arbeid eller på annen måte unngår, forbigår, fjerner, deaktiverer eller svekker en teknologisk løsning uten fullmakt fra eieren av opphavsretten"

VPN tillate folk å få tilgang til innhold fra andre land, de brukere som bruker tjenesten er fortsatt Netflix abonnenter og betaler selskapet et gebyr for innholdet.

Mange av disse VPN-tjenester brukes til et bredt spekter av ting som ikke bare ser på Netflix innhold fra andre land.

Hva tror du? Legg igjen din kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar