mandag 23. januar 2017

Donald Trump ødelegger Arnold Schwarzenegger Over Low "Celebrity Apprentice" Grader og Arnold svarer med en Lincoln sitat




President-elect Donald Trump har mye å bekymre seg for i disse dager, men på toppen av den listen denne morgenen er de rangeringer for NBC Celebrity Apprentice. Bare to uker før han blir sverget inn på kontoret, han tar sin Twitter, men denne gangen fokus for sin avsky er virkeligheten viser nye vert, Arnold Schwarzenegger.

Trump fungert som vert for showet i 14 sesonger før den sendes videre til Schwarzenegger for denne sesongen, The New Celebrity Apprentice. Ifølge Variety mandagens premiere plaget opp 4,93 millioner seere, som er ned mer enn 43% fra forrige gang showet hadde premiere i 2015. Om lag 6,56 millioner seere i stedet innstilt på ABC The Bachelor å se Nick Viall hilse en gruppe damer på beryktede Bachelor herskapshus.

Arnold svarer! I det som var sikker på å være en mindre enn behagelig oppvåkning i dag, tok Schwarzenegger til hans Twitter til å svare med en serie på 3 tweets, inkludert en video og et sitat fra Abraham Lincoln. "Jeg ønsker deg lykke til og jeg håper du vil jobbe for ALLE amerikanske folk så aggressivt som du jobbet for dine stemmer," Se under for en video av den tidligere guvernør i California lese en av hans favoritt sitater, minner alle, "Vi er ikke fiender. Vi er naboer, vi er venner, og viktigst av alt, vi er alle amerikanere; og vi har mye arbeid å gjøre for å holde Amerika stor. Så la oss gjøre det, og la oss gjøre det sammen. "

Se 'The New Celebrity Apprentice "på Hulu


Hvis du ikke har nok kreditt til å nyte dette showet kan du kjøpe Hulu gavekort på USCardCode.com med solid service for å se og lære noe nytt i kultur of America

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar