lørdag 21. januar 2017

Velkommen til "Stripped, 'The Nakenhet Game Show


Naken trivia show som er på Prime Video fungerer akkurat slik du tror det ville: Hvis en utøver får et spørsmål riktig, de vinner penger. Hvis de får det galt, må de ta av et klesplagg. Hver deltager har fem stykker av klær og må svare åtte spørsmål, så allerede oddsen er i favør av deltakarar vise alt. Det er noen flere regler for å gjøre det virke som spillerne har en viss kontroll. For eksempel kan deltakerne slutte å spille når som helst og la med sine penger. Men hvis de får et spørsmål feil og nekter å strippe, forlate de alle sine gevinster. Det er bremsene når det gjelder Stripped. Det er ingenting i seriens regelbok om prisen på verdighet.

spillet viser er absolutt sexist. Ut av seriens fem deltakere, fire av dem er kvinner. Men Stripped har noe The Game Show Network ikke: nakenhet. Dette showet tåkelegger ingenting. Stripped vil la deg se spillet deltakarar klønete forsøk på å skjule sine kjønnsorganer i jakten på å vinne $ 100. Det i seg selv er oppmerksomheten fanget mye på samme måte, ser en slow motion bilulykke er oppmerksomheten fanget.

Hvis du ønsker å nyte en av de mest sexy spillet vises i verden. Du må kjøpe iTunes kamp kontantkort på USCardCode.com å ha kreditt for å bli Amazon prime video medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar