torsdag 23. mars 2017

Best av Netflix april 2017: Girlboss, Casting jonbenet, andre filmer og TV-programmer for å se etter




Vinne alt


Win It All stars Keegan-Michael Key, Joe Lo Truglio og New Jente Jake Johnson. Sistnevnte (som skrev film sammen regissøren Joe Swanberg) spiller Eddie, som går med på å lete etter en mystisk Duffel bag for en bekjent ruste opp for å tjene en setning i fengsel.

Når han oppdager det er penger i posen, er han ikke i stand til å motstå fristelsen og ender opp med å bruke det hele tatt. Men når bekjent av hans har sin utgivelsesdato brakt frem, innser Eddie at han ikke har mye tid til å rette sin urett og setter ut for å vinne pengene tilbake.

The Get Down: Season 1 - del 2 (07.04)

Netflix forbereder seg til å avsløre Del II av musikalsk drama The Get Down i april. De seks episodene er satt til å se Zeke, Shaolin, Ra-Ra og de andre fortsetter å lage musikk sammen etter nye seire i sin sing-off med The Notorious Tre.

I mellomtiden Myleene (Herizen F. Guardiola) setter Zeke og brødrene til å arbeide etter endelig realisere potensialet i musikken deres i del I finale. Men mens hun er å hjelpe guttene ut, vil hun finne tid til å jobbe med landing at unnvikende platekontrakt hun fortjener?

Bedre Call Saul: Sesong 3 (11 april)


den svært vellykkede dramaserie Breaking Bad kom Better Call Saul, en prequel / spin-off serie som fokuserer på karrieren til kriminell advokat Saul Goodman, eller som han ble kjent da, bare Jimmy McGill. Nå er han tilbake for seriens tredje sesong som det fortsetter å skildre sitt opphav fra små advokat til moralsk-utfordret uber-advokat som ble ansatt av Bryan Cranston er Walter White i den populære opprinnelige serien den er inspirert av.

Magisk Mike (13 april)


Magisk Mike forteller historien om en ung stripper prøver å få endene til å møtes ved å jobbe som altmuligmann for dag. Men om natten, gjør Mike enkle penger utstillingsvindu sine danseferdigheter og ... får sin kit av, i utgangspunktet.

Mike ser potensialet i en tenåring som heter Adam (som han kaller the Kid) og tar ham under sine vinger, slik at han kan perfeksjonere sine utøvende ferdigheter fra de beste i biz. Men Mike lærer snart at det er en ulempe å deres våget livsstil når det truer hans romanse med Kid søster.

Chelsea: Season 2 (14 april)



komiker Chelsea Handler returnerer til Netflix for en annen avbetaling, komplett med de vanlige kjendis intervjuer, aktuelle råd segmenter og Handler eventyr i San Francisco, Storbritannia, Berlin og India. I motsetning til sesong en, som inneholdt en heidundrende 90 halvtimes episoder som lanserte på plattformen hver onsdag, torsdag og fredag, vil den nye sesongen slippe en time lange episode hver fredag ​​kveld.

Girlboss

Girlboss sentre på Sophia (Britt Robertson), en blakk, ung kvinne som ikke er en stor elsker av myndighet. I et forsøk på å tjene litt penger, begynner hun selger vintage klær på nettet, og oppdager at hun har både en lidenskap og en egen evne til det, snu den til en lønnsom virksomhet. Som hennes mote imperium vokser, må hun lære å sjonglere liv og karriere mens aldri glemme hennes mantra: «Ikke noen gang vokse opp. Ikke bli en kjedelig. Ikke la mannen komme til deg .. '

casting jonbenet


Netflix dokumentar Casting jonbenet er sikker på å være en tittel for å sjekke ut neste måned. Som forventet, det handler om den tiden uløste drapet på seks år gamle skjønnhetsdronningen JonBenét Ramsey, hvis kropp ble tragisk funnet inne i hennes families Colorado hjem dagen etter jul i 1996.

Blending faktum med fiksjon, utforsker regissøren Kitty Grønn drapet gjennom øynene til skuespillere på audition for en dokudramaet om saken, samt undersøke alle de teoriene folk har om hva som skjedde den skjebnesvangre natten.

Alle av dem er de beste filmene i april 2017. Gå til USCardCode å kjøpe Netflix gavekort til å innløse den for å få mer kreditt og nyte den mest fantastiske filmer i neste måned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar