tirsdag 7. mars 2017

Netflix Gavekort - Topp 10 dokumentarer på Netflix som vil gjøre deg klokere | USA kortkode



En av de store tingene om Netflix er at det har ført tenkte, overbevisende dokumentarer til et mye bredere publikum

Her er 10 dokumentarer vi synes du bør streame rett bort på Netflix.

Merk: Mange Netflix titler slippe av streamingtjenesten månedlig, slik at tilgjengeligheten av titlene nedenfor kan være endring.

"13th"



Ser på historien til det amerikanske fengselssystemet og hvordan den forholder seg til nasjonens historie av rasemessig ulikhet.

"Amanda Knox"


Mordet rettssak i Italia av den amerikanske utvekslingsstudenten Amanda Knox, som nå er gratis, bergtok verden på begynnelsen av 2000-tallet. Dette Netflix opprinnelige ser tilbake på saken og får perspektiv Knox og andre tett involvert.

"The Battered Bastards av Baseball"



En fascinerende titt på en av de mer fargerike historier i baseball lore, styremedlemmer Chapman og Maclain Way følge Portland Mavericks, en uavhengig baseball team eid av filmstjerne Bing Russell (Kurt Russell far) som kastet ut alle konvensjoner i den nasjonale tidsfordriv å bygge en regional følelse på slutten av 1970-tallet.

"Biggie & Tupac"


En titt på østkysten / West Coast hip-hop rivalisering som resulterte i dødsfall av to ikoner.

"Kokain Cowboys"


Kokain invaderte Miami i slutten av 1980-tallet, og byen har aldri vært den samme. Denne dokumentaren ser på blodige æra og folk som var ansvarlig.

"Blackfish"

Hvorfor er SeaWorld slutter sine spekkhval viser? Delvis på grunn av denne utrolige filmen som ser på misbruk disse fantastiske skapningene har vedvart i flere tiår.

"Enron: The Smartest Guys in the Room"


Alex Gibney fikk en Oscar-nominasjon for beste dokumentar for dette grundig titt på vei oppover og dramatiske fall i energigiganten.

"Grizzly Man"


Den legendariske filmskaperen Werner Herzog forteller den utrolige opptakene tatt av aktivisten Timothy Treadwell, som levde blant Grizzlies i Alaska før han ble drept av dem i 2003.

"Exit Through the Gift Shop"

Historien om en fransk immigrant besatt med gatekunst som søker etter den tilbaketrukne artist Bansky bare for å ha legende skrur på kameraet på ham er en fascinerende titt på street-art scene. Til denne dag, er det uklart om historien er ekte eller en Bansky prank.

"The Hunting Ground"


En følelsesmessig kraftig redegjørelse for voldtekt på amerikanske universiteter og hvordan skolene jobber for å redde ansikt.

Lær av fortiden som vil hjelpe deg å ikke gjøre en feil i fremtiden. Nå hvis du ønsker å smartere du skal lære mer spesifikk fra Dokumentar i Netflix

Læring akkurat nå hvis du ikke er nok kreditt til å nyte dem kan du kjøpe Netflix gavekort online på USCardCode

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar