mandag 22. januar 2018

REDEEM ITUNES CERTIFICATE ONLINE FOR å se de 5 beste filmene på forespørsel (2018) - DEL 3



Bruke iTunes PayPal Code for å få kreditt og kjøpe eller leie alle de i iTunes Store. Mange av kabelbedriftene har merket deres Movies on Demand-tjeneste. Utvalgene er oppdatert fra 8. januar 2018, men kabelleverandører endrer regelmessig film etterspørsel etter tilbud. Vi har for det meste begrenset det til nye VOD-filmer som er tilgjengelige for leie for mindre enn $ 10, selv om noen bare er tilgjengelige for kjøp nå.

Her er de 5 beste filmene på etterspørsel:

Drømmedama
Drømmedama


Wonder Woman er lightyears bedre enn noe annet, det nybildede DC-kino-universet har produsert. Det er ikke roligere nødvendigvis, men det er mer målt, mer behagelig i sin egen hud, mindre fanboy desperat å holde svingende nøkler foran ansiktet ditt - eksploderende nøkler - sørg for at den har full oppmerksomhet til alle dine angrepssanser. Det føles nesten gammeldags i sine temaer om menneskehetens godhet - og debatten fremmede utenforstående har om hvorvidt mennesker er verdige til forløsning - og uselviskheten til en til et større godt.

mor!
mor!



mor! er en kjøkkenvask film i mest bokstavelig forstand: Det er en faktisk kjøkkenvask her, Aronofskijs ide om en vits, kanskje, eller bare en nødvendig gjennomsiktig advarsel. mor!, men handler om alt. Kanskje sluttresultatet er at det også handler om ingenting. Men det handler egentlig om hva du kan yank ut av det, dens elastisitet er den mest skremmende tingen om det.

Den tapt by av Z
Den tapt by av Z

Hver ramme er overdådig og misty-eyed, alltid pining for en tapt tid da eventyrere kan fortsatt finne hjørner av jorden helt uberørt. (Grå kan vise liten kjærlighet til imperiet, men han skildrer kolonial leting i seg selv som et romantisk eventyr.) Filmen gir ikke mye kompleksitet, men det føles dypt. Som Fawcett, det virker som hans besettelse, jungelen, det omsluttes, støtter en varig stave.

God tid
God tid


Good Time har ingen shootouts eller biljakt - det er ikke en eneste eksplosjon i hele filmen. Safdiene og Pattinson trenger ikke noe av det. Som Connie trives de på deres wits og endeløs oppfinnsomhet - spenningen kommer i å undre seg over hvor langt det kan ta dem.

Det kommer om natten

Det kommer til natt en atypisk horrorfilm, men - det er allerede tydelig etter at bare to av disse-Shults gjør horrorfilmer i den grad at alt i dem er slått av frykt, og enhver situasjon kveles med uunngåelighet. For hans sophomore-film, utsmykket med et mye større budsjett enn Krisha, og kastet med noen ekte indie-stjernekraft i forhold til hans tidligere gjengede rolle (av familiemedlemmer som gjør ham til en solid), forestiller Shults en nær fremtid som kunne forventes av en dyster flick som dette. En "sykdom" har hærget verden og overlevelse er alt som betyr noe for de som fortsatt er igjen. For å holde deres dritt sammen tilstrekkelig for å fortsette å leve, må den lille gruppen mennesker i Shults film akseptere de samme tingene publikum gjør: De viktige tegnene vil dø, tragedier vil skje, og livets horror handler om uanstrengt å motstå tidevannet av enten.

Hva synes du om alle disse? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar