mandag 5. februar 2018

Med Netflix gavekort for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018)

De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å bla gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen for å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix gavekode når som helst med PayPal-sikker.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

Captain Underpants: The First Epic Movie
Captain Underpants: The First Epic Movie
Captain Underpants: The First Epic Movie, basert på Dav Pilkeys første fire barnebøker i Captain Underpants-serien (som alle har morsomt lange titler selv), pokker mye moro på begrepet superhelter, konseptet med actionfilmer og veldig kinematisk medium der den befinner seg.

The Wailing
The Wailing

Selv om The Wailing tilsynelatende faller i "horror" bin, handler Na i tvil og spesielt fortvilelse mer enn i det vi tenker på som representerer sjangeren. Han er ikke ute for å skremme oss - han er ute for å korrodere våre sjeler, på samme måte som hans hovedpersonens tro er korrodert etter å ha vært underlagt guddommelige og infernaliske tester i løpet av filmen.

Christine
Christine
Rebecca Hall er momentøs som Christine, en dypt ulykkelig kvinne hvis ambisjon aldri har matchet hennes talent, og skuespilleren er utrolig sympatisk i delen. Når vi beveger oss nærmere Christines uunngåelige død, kommer vi til å forstå at Christine ikke er en morbid whodunit, men heller en medfølende titt på ulikhet og ensomhet mellom kjønnene.

Chasing Trane
Chasing Trane
filmen tar en lineær, undersøkelsesstil tilnærming til hans nord-Carolina barndoms- og narkotikamissede tyvder, to ekteskap, og raskt gir seg leverkreft i 1967 på bare 40. Filmmaker John Scheinfeld dips inn og ut av musikken - for mye så , det viser seg, og med for lite innsikt i detaljer av hans gaver. Likevel resonerer den overordnede frelse Trane funnet i musikk med en slik glede. Sekvensen om hans sivile rettigheter opus "Alabama", som tok sin fraser fra cadence av Dr. Martin Luther King Jr., er en rørende belysning av hans kreative prosess.

Rogue One: En Star Wars Story
Rogue One: En Star Wars Story
Det er en triumferende, spennende, seriøs krigsfilm som er uklart sterkere for det faktum at det ikke er det første kapitlet i en ny franchise. Rogue One er en komplett film på en måte som ingen annen Star Wars-film enn A New Hope er i stand til å være.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar