onsdag 7. februar 2018

Med Netflix-gavekode for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018) part 2

De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å rulle gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen for å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix Gavekort når som helst med e-postlevering.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

Dayveon
Dayveon


Dayveon er enig. I Amman Abbasi's debut har Dayveon mange store grunner til å tro at alt er dumt: Hans eldre bror ble nylig drept i gangrelatert vold og det er ikke mye sjanse. Dayveon vil kunne unngå en lignende skjebne, både fordi Han står allerede overfor hazingritualer med blodene i byen, og fordi Abbasi gjenspeiler miljøet til en ung afroamerikansk mann som vokser opp i det fattige søret i toner av unmitigated naturalism, skutt gjennom med makter av magisk realisme. Sporens farger er frodige romantiske (rødt, som man kan forvente, hopper fra nesten alle rammer, omgitt av tusen grønne grønne nyanser) men lastet med melankoli.

Gerald's Game
Gerald's Game


begynner med 2011's Absentia og hele veien gjennom den vilt fantasifulle Oculus, Hush og Ouija: Evils opprinnelse. Hver av disse filmene senterer rundt en sterkvilget kvinnelig ledelse, som Geralds Game. Er dette tilfeldighet? Eller er regissøren trukket til historier som gjenspeiler kvinners kamp for å kreve uavhengighet i deres liv ved å kaste gamle arr eller spøkelser, enten de er bokstavelige eller figurative? Uansett gjorde det Flanagan en tydelig passform for Gerald's Game, en upretensiøs, overdrivende liten thriller som er velsignet av to utøvere som er i stand til å håndtere lejonens andel av de dramatiske utfordringene det presenterer.

Mitt liv som en kucchini
Mitt liv som en kucchini

Mitt liv som en kucchini livlige farger og livligere storhet. Barras strever i nesten alle scener, særlig når tyngden av hans personers liv ikke blir gitt alvorligheten, krever slike tyngder, og optimisme truer med å forvirre forbrytelsene til de voksne, hvis valg førte til disse barnaes situasjoner så direkte.

Strong Island
Strong Island


Strong Island er en paean til sin bror William, som ble skutt i 1992 av en hvit mekaniker under et argument. Skytespilleren møtte aldri rettssaken - det ble styrt selvforsvar - og i de påfølgende årtier har Ford og hans familie slitt seg med urettferdigheten. Sterk øy er Fords måte å arbeide gjennom smerte og sinne som fortsatt forbruker ham, blander intervjuer med direkte adresser til kameraet.

Tårn
Tårn


Tårn, dokumentarfilmmaker Keith Maitlands animerte krønike-cum-reenactment av det massakren, burde føles som relevant og for øyeblikket som det gjør, da er det oppsiktsvekkende, eller kanskje bare nedslående. Det var for 50 år siden i løpet av august at Charles Whitman gikk opp i universitetetårnet med en pistol av våpen, drepte tre personer inni, og fortsatte å drepe en annen 11 pluss en ufødt baby i løpet av en og en halv time. Tilbake i disse dager var en offentlig voldshandling på dette nivået en anomali som gjennomsyret sløret av vår følelse av sikkerhet.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar