torsdag 8. februar 2018

Bruke Netflix-kortkode for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018) Del 3

De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å bla gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix Code Online med e-postlevering.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

XX
XX


I XX delvis fordi formelen virker, og delvis fordi segmentet i spørsmålet, med tittelen "Ikke fall", må være grunnleggende for å lette sine søskenkapitler, som pleier å være alt annet enn. XX står bortsett fra andre horrorfilmer fordi det inviterer publikum til å føle en rekke følelser bortsett fra bare skrekk.

Walk Hard: The Dewey Cox Story
Walk Hard: The Dewey Cox Story


Selv om Walk Hard: The Dewey Cox Story hevder å være en spoof av biopics og deres ekstreme skildringer av artister - spesielt musikere - biopics overdrivelser er en refleksjon av frailtier og eksentrisiteter av kunstnerne som de profilerer, så det er vanskelig å skille en satire om biopics fra en satir om musikere. Uansett hvilken kategori filmen faller i, slår Walk Hard egentlig ikke den fine linjen med å være smart, så mye som det gir en morsom og absurd romp med massevis av latter.

Transfigurasjonen
Transfigurasjonen


Transfigurasjonen nekter å forklare sine innflytelser og referansepunkter, i stedet sette dem alle der ute i forkant for publikums oppbygging, navn-slippe en munnfull av bemerkelsesverdige vampyrfilmer og stikkende sine titler, rett smack dab midt i sin mise en Scene.

En krig
En krig


Tobias Lindholm og kinofotograf Magnus Nordenhof Jønck skaper en krig i uklart og krevende klarhet, og behandler både de naturskjønne fjellene i Afghanistan og de urbane konturene i Danmark med det samme sterke, praktisk kliniske øyet. Den moralske kvandalen i midten av filmen kan ikke være en original. - Den danske kommandanten Claus Pedersen (Pilou Asbæk) må gå til retten over en splittet annen beslutning i en brannskamp hvor hans handlinger reddet en kamerat mens det uvitende fører til en Antall sivile tap - men Lindholm tar tilsynelatende aldre for å komme til det punktet, slik at publikum kan suge i monotonen og uopphørlig-hvis-begravet byrden av Pedersens stilling: tjener som ersatz-far for sin enhet, mens han intuitivt vet at hans familie desperat trenger ham hjem.

The Conjuring
The Conjuring

The Conjuring har en måte å undergrave når og hvor du forventer at skremmene kommer. Dens hjemsøkte hus / besittelseshistorie er ingenting du ikke har sett før, men få filmer i denne oeuvre de siste årene har hatt halvparten av stilen som Wan gir på en gammel, knirkende gård i Rhode Island. Filmen leker med publikums forventninger ved å kaste store skremmer på deg uten vanlige Hollywood Jump Scare-oppbygginger, samtidig som du fremkaller klassiske gudstidsghost-historier som Robert Wise's The Haunting.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar