mandag 19. februar 2018

Løs inn Netflix Instant Code for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018) Del 7

De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å bla gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen for å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix gavekort med øyeblikkelig levering.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

Kubo og de to snorene
Kubo og de to snorene


Kubo og de to strengene går ikke dypt i tanken for tegnnavn. Stor greie. Filmen trakter fantasien inn i en Erlenmeyer-kolbe hvor fortellingen reagerer med estetikk. Det er et fantastisk gjengitt eventyr som behandler stil og substans som en og samme.

Aquarius
Aquarius


Clara (Sonia Braga) er en av de store heltene i moderne kino, og hennes historie er en som vil tåle. Ved filmens klimaks, er en kvinnes kamp for å holde fast på leiligheten sin, til tross for krokede utvikleres ordninger, en dramatisk vekt som finnes i de mest ambisiøse, store epikkene, men Filhos berøring kan ikke være lettere.

Moana
Moana


Moana er kanskje ikke den første filmen fra House of Mouse for å feire grin, vilje og utholdenhet av en kvinnelig ledelse, men det er den første som fullt ut kaster den mindre inspirerende bagasjen til den tradisjonelle prinsessenes mannskap. Denne spesielle heltens reise kommer forfriskende fri for mannlig kjærlig interesse, og Moanas suksess eller fiasko hviler rett på skuldrene.

Tangerine
Tangerine


Tangerine skjuler sine forventninger, blir en aggressiv undersøkelse av menneskelig kompleksitet og en dristig nektelse å dømme en bok ved omslaget. Det går ikke bare for sin tilnærming til karakterisering, men bare om hvert fortellende aspekt av arbeidet - fra hvordan Baker utvikler sitt større plott til hvordan han følger hans skudd, forsiktig opprettholder karakterenes skarp splittede eksistens. Jo dypere vi går inn i disse to sexarbeidernes verden, desto mer glemmer vi våre forutsetninger for dem som bor i den. Til slutt handler Tangerine om å oppdage at våre hardeste kanter kan være både vår mest fargerike og meningsfulle.

Ornitologen
Ornitologen


Ornitologen, der du ikke kan fortelle om det er en stor sexy spøk eller hvis det er en alvorlig, religiøs og intellektuell forespørsel om grensene for åndelig og fysisk eventyr. Det er nok bevis i filmen - som følger en strapping av fugler på reisen for å merke seg svarte storker og de forskjellige surrealistiske tingene som forekommer for ham - å argumentere for at det er begge.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar