onsdag 21. februar 2018

Kjøp Netflix Digital Code for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018) Del 8


De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å bla gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen for å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix gavekort med e-postlevering.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

Mann på ledning
Mann på ledning


I 1974 oppfylte high-wire walker Philippe Petit en langvarig drøm ved å snike seg inn i New Yorks World Trade Center, stramme en kabel mellom to towers topper, og - med nesten ufattelig tarm - gå over det uten et nett. Mannen er tydeligvis en mutter, men han er også en stor historieforteller med en heck av en historie, og Man on Wire gir ham en sjanse til å fortelle det. Petits stunt var både en teknisk utfordring og en test av, vel, en test av noe som de fleste av oss ikke har i denne mye mengden.

Heathers
Heathers


Heathers er et morsomt innblikk i kjernen til tenårene, alle solbriller og sigaretter og jailbait og misforstått kitsch. Som en hvilken som helst opptreden av tenårsåperoperasjonen, er mye av filmens appell i sin velsignelse av stil over substansmynte hele måter å snakke, dressing og posturing for en imponerende generasjon opptatt på Hollywood-troper-men Heathers omfavner sin stil som en viktig nøkkelstein for filmskaping, og anerkjenner at selv den mest oppblåste melodrama kan selges gjennom et godt manikyrbilde.

Stilens utseende
Stilens utseende


Look of Silence-spør deg om å vurdere den bokstavelige betydningen bak sin tittel. Igjen vender han tilbake til Indonesia, et land som sliter seg i de kommunistiske folkemordene på 1960-tallet, og Oppenheimer setter denne tiden på Adi, en middelaldrende optiker, hvis bror ble drept av mennene som var fokus for den første filmen, folk i dag behandlet som lokale kjendiser.

Ting å komme
Ting å komme

Ting å komme, tar dette temaet til sin logiske konklusjon, ser på travels av en eldre kvinne (Isabelle Huppert) som ser på et element i hennes liv etter det andre, blir fjernet.

Kung Fu Panda
Kung Fu Panda


Kung Fu Panda som den mer tett konstruerte filmen, skjønt, de begge kan like godt dele dette stedet med den rene mengden kjærlighet til sjangeren som kommer gjennom når du ser på film.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar