torsdag 1. mars 2018

De 5 beste filmene på HBO Go og HBO nå (februar 2018) med iTunes Gift Code

HBOs oppstilling fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - med masse å elske denne måneden, for å sikre at du får mest mulig ut av abonnementet ditt, har vi valgt våre 5 favorittfilmer tilgjengelig på HBO i februar Hvis du ikke visste hvordan du kan se filmer på HBO nå og HBO, gå av iTunes gavekort, vennligst besøk uscardcode.com

Her er de 50 beste filmene på HBO i februar:

The Purge: Valgår
The Purge: Valgår


The Purge: Election Year er dets coda, hvor vi innser at når genien er ute av flasken, kan den ikke settes inn igjen, om genien er et system som tillater landsomfattende blodbad på årlig basis eller taler til vår triste realitet, en presidentvalgte som ikke tror at han må kaste bort sin tid på intelligens orienteringer.

Hacksaw Ridge
Hacksaw Ridge


WWII-drama Hacksaw Ridge-halv-cornball melodrama, en halv ultra-voldelig actionfilm, er et blodtørst ærbødig biografi i samme form. Dens emne, samvittighetsfull motstanderen Desmond Doss (spilte med saintly oppriktighet av Andrew Garfield), en syvende-dagers adventist som vant æresmedaljen til tross for at han aldri bar et våpen i kamp, ​​kanskje ikke godkjent av Gibson's gore-sultne stil, men regissørens Vei med kampscener i andre halvdel av filmen er ubestridelig som kino.

Søsterloven
Søsterloven


Søsterloven er en ganske merkelig film når plottetråden er lagt ut: Det er i utgangspunktet en film om en kvinnes flukt fra en fornærmende kjæreste, så vel som en musikalsk, samt en kommentar om sekularisering av organisert tro gjennom en "kommersiell" nærme seg. I filmen representerer modernisering av kirkens kor en slags forlengelse av modernisering av kirken selv etter 1960-tallet, noe som gjør søsterloven mindre en film om hvordan man finner tro, og mer om hvordan en kirke og en kvinne kan gjenoppfinne sine identiteter for en liten applaus.

Diana, vår mor: hennes liv og arv
Diana, vår mor: hennes liv og arv


Denne HBO originale dokumentarfilmen faller i kategorien "patologisk respekt", men den har i det minste et fokus som gjør at det forstår sitt eget formål. Det er Diana livshistorie som tilbakekalt av sine sønner, prins William og prins Harry. Selv om det ikke er særlig substantivt eller dypt, er det hyggelig intimt og gir seerne en legitim titt på et synspunkt som de nok ikke har hatt tilgang til til nå, da Dianas sønner ikke har snakket mye om henne i det offentlige.

Jente med perleørring
Jente med perleørring


Basert på en roman, er Girl With A Pearl Earring den første funksjonen av Peter Webber, og selv om den ikke forsøker å forstå maleren Johannes Vermeer, viser den en mestring av sin egen visuelle kunst. Hver ramme ser fantastisk ut som om Webber og hans mannskap omgikk seg med Vermeers malerier og adopterte paletten for de glødende gule ansiktene til folket kledd på te og de dype blå draktene til mennene på fortauet, som begge subtly ekko dialogen .

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar