tirsdag 20. mars 2018

De 5 beste spillene til Mac av 2017 med iTunes gavekort



Klargjør du kreditt i iTunes Store? Vennligst gå til uscardcode.com og kjøp deretter iTunes gavekort med e-postleveringstjeneste for å løse inn det etter at det snart har spilt.

Tumbleseed
Tumbleseed

Tumbleseed handler om tålmodighet. Forutsi bøyningen av frøet og justering av vinkelen på linjen krever rask tenkning og stabile fingre. Nivåene endres hver gang spilleren starter på nytt, og dermed kan ikke layouten lagres. De kan bare forutse hvilke typer fiender og hindringer som kan komme fram, basert på miljøet de spiller i. Fjellet har fire separate økosystemer ettersom frøet beveger seg oppover, og de gir en forandring i atmosfærisk tempo når spillet skrider frem.

Torment: Tides of Numenera
Torment: Tides of Numenera

Det er både en god ting og en dårlig ting som Torment: Tides of Numenera er romanlignende i sine ambisjoner og omfang. Det er bra at jeg kan si at den store fortellende utbetalingen for spillet er utsøkt. Det er ille at jeg ikke engang kan gi deg et enkelt plottepunkt, fordi hvis jeg gjorde det, tror jeg det ville ødelegge det. Jeg vil sterkt foreslå at du ikke leser noe om spillets historie som går inn. I stedet bare vær oppmerksom på hva alle forteller deg, og til slutt får du se at disse mikro- og makrohistorie-tråder bygger opp i et vakkert gitterverk av fortellende . Det er virkelig fantastisk.

Wonder Boy: The Dragon's Trap
Wonder Boy: The Dragon's Trap

I en verden av HD-rehashing og den tilsynelatende obligatoriske impulsen for å gjenopplive gamle spill med den nyeste fotorealistiske grafikkteknikken, varmer det mitt hjerte for å oppleve det stilistiske menneskelige preg av Wonder Boy: The Dragon's Trap.

Old Man's Journey
Old Man's Journey er et lite, stille spill som du kan fortelle var et lidenskapsarbeid. Noen ganger er den beste måten å få noen til å høre på deg, hviske. I en rettferdig verden vil dette ekstra kalejdoskopet av minner og manipulerte åssider skaffe så mye oppmerksomhet som større spill besatt med jordskjelvende eksplosjoner. Som vi alle lærer i tide, er det ofte de mindre sjansene som har størst innvirkning på oss.

Tacoma
Tacoma

Tacoma kan presentere seg som science fiction. Den ligger i en skinnende, futuristisk romstasjon, med hvert vindu et vakkert vista av svarte og pinpricks av lys. Men som alle gode sci-fi, er det fokusert helt på nåtiden. Dens skildring av utnyttende arbeidspraksis og det ensidige forholdet mellom arbeidsgivere og ansatte, av marginalisering av arbeideren, kan bli satt i nærheten av slutten av århundret, men meldingen er like aktuell som videospill får.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar