onsdag 28. mars 2018

De 5 beste animerte filmene på Netflix med Netflix gavekort


Klargjør du kreditter for Netflix? Vennligst gå til uscardcode.com og kjøp deretter Netflix gavekode med e-postleverandør for å innløse det etter at det er godt av alle de snart.

Her er de 5 beste animerte filmene streaming på Netflix:

Hjem
Hjem


Hjemmets hakkede, hyperbolske melodrama virker i sin favør, for det meste fordi den hakkede, hyperbolske melodrama er plassert innenfor parametrene til animerte barnas billettpris, og er mer velsmakende som et resultat. Hvis du er forelder for små barn, og hvis du vil introdusere dem til glede av science-fiction, er Home et fint sted å starte, hvor Oh (Jim Parsons), en endearingly loquacious medlem av fremmede rase kjent som The Boovs, befriends Tip (Rihanna), en tenåring søker etter sin mor i Australia.

Lilo & Stitch
Lilo & Stitch

Lilo & Stitch en historie om en liten jente som vil ha en hund og en fremmed som oppfyller sitt ønske og så noen. Den bedårende prankster fra verdensrommet ligger i hjertet av denne historien om å akseptere forskjeller og krasjlandte hans sted på Disney-rosteren av ikoniske animerte helter. Morsomt, hjertelig og fantasifull med et Elvis soundtrack å starte opp.

Prinsen av Egypt
Prinsen av Egypt


Scenen der Moses deler havene i denne animerte musikken, er et virkelig episk øyeblikk. En tilpasning av Exodus-boken, følger den bibelske DreamWorks-frigjørelsen etter Moses i sin klimatiske søken for å frigjøre slaverne fra Egypt. Alt dette kan oppsummeres av linjen "La mitt folk gå!" Poenget ble komponert av Hans Zimmer, som samarbeidet med Stephen Schwartz på "When You Believe," som vant Best Original Song ved 1999 Academy Awards.

Phineas og Ferb The Movie
Phineas og Ferb The Movie


Tucked blant Disney Channel's forferdelige TV-oppstilling er et 11-minutters show fullpakket med kryssende linjer, eventyr i suburbia, intriger og en kjendisplattform som dobler som en superagent. «Hei Ferb, jeg vet hva vi skal gjøre i dag», sier Phineas hvert show før han starter i sin siste ambisiøse plan for å passere sommerdagen, om det er å bygge et gigantisk trehus som forvandles til en gigantisk robot eller filme en film eller opprette en tidsmaskin. I motsetning til de fleste Disney-show, har barna en dyp sans for både søsken og foreldre, selv om Candice prøver å bytte sine brødre.

Hvis du har noen bedre tegneserier på Netflix Channel. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar