lørdag 24. mars 2018

De 5 beste spillene for MAC i 2018 med ITUNES GIFT CODE AT US CARD CODE



Klargjør du kreditt i iTunes Store? Vennligst gå til uscardcode.com og kjøp deretter iTunes gavekort med e-postleveringstjeneste for å løse inn det etter at det snart har spilt.

Doki Doki Literature Club
Doki Doki Literature Club

Doki Doki Literature Club bryter med den tydelige kontrakten med dating sims, og nesten alle spill overalt: det anerkjenner naturen av sin eksistens. Det er mørkt, til tider dyster, og dabbles i det surrealistiske. Dens premiss er klarlagt tungt på å la spilleren vite at de, de fiktive jentene i den titulære litteraturklubben, er kloge for din tilstedeværelse

Natt i skogen
Natt i skogen

Geni Night in the Woods er at det begrunner sine tunge temaer som ikke er i Raymond Carver slitte figurer, men i de queer anarkistiske punkene av hovedkarakterens generasjon. Spillet er et sjeldent blikk på figurer som balanserer alle byrder over med en kjærlighet til retrospill og bandøvelse og drikking i skogen, mens noen blowhard fra high school spiller akustisk gitar.

Et tilfelle av mistillit
 Et tilfelle av mistillit


Detective game Et tilfelle av mistillit er utrolig sjarmerende. Designer Ben Wander gjorde en fantastisk jobb med å komme opp med en eklektisk estetikk på slike begrensede ressurser. Mens spillet er mer eller mindre som å lese en bok, holder den begrensede bruken av noen glatte animasjoner interessene interessant. Ikke en enkelt side stagnerer eller føles uaktuell.

Dandara
Dandara

Long Hat House første spill kan spille fort og løs med historien - sin helt, Dandara, er en sannfigurelig figur fra brasiliansk historie - men designen Metroid-stil og den unike tilnærmingen til bevegelse gjør det kompulsivt spillbart. Det er en del myte, en del drøm, alt innpakket i et sporadisk psykedelisk sci-fi-spill som er tungt forpliktet til estetikken i 80-tallet og tidlig 90-tallet, og det beste nye spillet som kom ut i forrige måned.

Hvis du har noen bedre spill i iTunes Store. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar