fredag 9. mars 2018

De 5 beste filene på HBO GO og HBO NOW (FEBRUAR 2018) MED ITUNES KORTKODE





HBOs oppstilling fortsetter å forfriskende med det samme antall fantastiske filmer som er inkludert som de som avslutter - med bounty å elske denne måneden, for å sikre at du får mest mulig ut av medlemskapet ditt, har vi plukket våre 5 mest elskede filmer tilgjengelig på HBO i februar. På sjansen for at du ikke visste hvordan du kan se filmer på HBO nå og HBO passerer gjennom iTunes Certificate Online, kan du besøke uscardcode.com

Her er de 5 beste filmene på HBO i februar:

Stillheten av lam
Stillheten av lam


Lammens stillhet av menn som tårer over henne, stirrer på henne, flummoxet av henne, og kanskje vil beskytte henne også, men mer sannsynlig, mer ironisk, skremt av en verden som ville tillate et slikt skjør skapningsbyrå, som ville la Hun vandrer fritt domenet til monstre. Som Clarice Starling, FBI-agent-i-trening, Foster holder sin opptreden i suspensjon, en uskyldig som er sett mer enn noen av oss noen gang kunne forestille seg, og en kriger som synes usikker på hennes dyktighet.

E.T det ekstra-terrestriske
E.T det ekstra-terrestriske

En viktig komponent i Spielbergs arbeid er hans karriere-brede samarbeid med komponisten John Williams, og ingensteds er Williamss talent for å trekke ut følelsesmessige patoer ut av hans rousing score mer åpenbare enn i hans spektakulære komposisjoner for E.T.,

Dø hardt
Die Hard kan være den "tøffeste" filmen i tiåret - hvor mange bestplanlagte planer har blitt sporet av å løpe over John McTiernans mesterlige actioner på kabel? Som offiser John McClane og Hans Gruber, Bruce Willis og Alan Rickman, stjeler showet i karrieredefinerende roller, men selv Henchman # 10 (asiatisk mann som spiser candy bar, eller Uli, til vennene sine) kommer over mer realisert enn mest ledende roller i dagens action-flicks.

Midnight Cowboy
Midnight Cowboy


Midnight Cowboy ble vurdert X ved utgivelse for homoseksuelt innhold som nesten ikke ville øke et øyenbryn i dag, og forblir den eneste filmen av den kategorien som noensinne har vunnet en Oscar, mye mindre Best Picture-prisen som fanget i 1970. (Den eneste andre X-karakteren filmen som ble nominert var Kubrick's A Clockwork Orange.)

Logan

Logans ambisjon er å presentere seg med en vekt av gravitas som ikke er helt opptjent, med tanke på karakterens historie. Det vil utvilsomt frustrere noen av Everyman-kino-guttene som oppfatter midtre kapitler så sakte, eller som kritiserer den 135 minutters kjøretiden, men jeg forventer at pasientvisere vil sette pris på måten det lar sine tegn puste og fløte i øyeblikk av sårbarhet. Det er ikke en film som er beregnet til å være et folkevennlig, men det er en hensiktsmessig intens slutt på et tegn som er definert av en wolverins tålmodighet og hastighet.


Hva synes du om denne rundown? Legg igjen din kommentar under når du har en overlegen trekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar