tirsdag 6. mars 2018

De 5 beste filene på HBO GO og HBO NOW (FEBRUAR 2018) MED ITUNES GAVESERTIFIKAT




HBOs oppstilling fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - med masse å elske denne måneden, for å sikre at du får mest mulig ut av abonnementet ditt, har vi valgt våre 5 favorittfilmer tilgjengelig på HBO i februar Hvis du ikke visste hvordan du kan se filmer på HBO nå og HBO, gå til iTunes Gift Code, vennligst besøk uscardcode.com

Her er de 5 beste filmene på HBO i februar:

Tre konger
Tre konger


Tre konger er en krigsfilm, som, som den beveger seg enda mindre tilfeldig, forsøker å finne ut hva en krigsfilm selv er lenger. Sett på bakkanten av Gulf-krigen begynner filmen som en merkelig bacchanalia av kjedsomhet, som forstyrrer gjennom en håndfull sjangere og Desert Storm-misadventures for å komme, uunngåelig, med den konklusjonen at, Oh, Ye, Actually Turns Out War Isn Det er ikke kjedelig noensinne.

Dum og dummere
Dum og dummere


Utenfor hjernekraften som kreves for å fullt ut forstå den store verden rundt dem, som opererer på litt mer enn tenåringshumor og trusler om arbeidsledighet (pluss bildet av en halshugget parakitten), blir Harry og Lloyd blissfully involvert i en kidnapping caper om ektemannen velstående arving Mary Swanson (Lauren Holly). Det virker som man kan forvente - ved at det ikke virker, og det spiller ingen rolle - men ikke uten å utvikle seg mye å elske i disse to dipshits, noe som gjør at oppfølgeren føler seg ubemannet til å holde øye med å sammenligne.

Terminator
Terminator

Det er som om Schwarzenegger spiller entropi selv-entropi tilsynelatende et tema for The Terminator-serien, gitt tidshopping-overs, reboots og retreads siden. Du kan ødelegge en terminator, men fremtiden (tilsynelatende drevet av kvitteringer fra kvitteringer) nekter å bli endret.

John Wick: Kapittel 2
John Wick: Kapittel 2


De er alt som G.I. Joe eller Fast & The Furious plager seg aldri til å forsøke å være. Så ja, begge cinephiles og action film buffs vil gjerne vite at John Wick: Kapittel 2 er en verdig oppfølging av den overraskende 2014 originalen. Ved å holde fakkelen gått fra 80-årene og 90-tallet John Woo-klassikerne, gir regissør Chad Stahelski en episk ballett med arm-breaking og gun-kata som på en eller annen måte klarer å løpe i 122 minutter uten å overstaying sin velkomst.

Når Leveene brøt: En Requiem In Four Acts
Når Leveene brøt: En Requiem In Four Acts


Det er politisk, det er rasistisk, det er anklagende og det er absolutt overbevisende visning. Det er også inspirerende, takket være de resolusjonerte lokalbefolkningen som sliter med å overleve og gjenoppbygge seg i katastrofens etterkant. Dette er veldig mye en Spike Lee-ledd; Forvent deg ikke at noen i Dubya-administrasjonen kommer til å komme uten tungmuskling. Men doktorens hjerte og sjel er folket i New Orleans, og de vil ikke la deg ned

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar