mandag 12. februar 2018

Med Netflix Certificate Online for å se de 5 beste filmene på Netflix (februar 2018) Del 5

De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne, titler som kommer og går med noen ganger tilsynelatende lite rim eller grunn. I stedet for å bruke tiden til å bla gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCARDCODE.COM du kan kjøpe Netflix Card Code med øyeblikkelig levering.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i februar 2018:

Høy Rise
Høy Rise


High-Rise er en tamer-historie enn Kill List eller Sightseers. Det er jo ikke dårlig, selvfølgelig, men hvis du går inn i Wheatley-filmer som forutser unhinged barbaritet, kan du føle deg som om filmen og dens skaperen troller deg her. High-Rise er basert på engelsk novelist's J.G. Ballards 1975-roman med samme navn, et mykt sci-fi dystopisk garn festet til en gjennomgående sosial undersøkelse.

Jeg ringte ham Morgan


historien om to urolige mennesker, hvorav den ene drepte den andre. Dokumentarisk Kasper Collin - som tidligere har laget Mitt navn Er Albert Ayler, også om en jazzmusiker, ser på det vanskelige, forkortede livet til trompetisten Lee Morgan, som ble skutt i vinteren 1972 i New York. Det er ikke et mysterium som trakk utløseren. Det var hans vanlige hustru, Helen, som var mer enn 10 år gammel, men jeg ringte ham. Morgan handler ikke om å løse en forbrytelse, men det handler om å knytte punktene til hvorfor forbrytelsen skjedde.

Invitasjonen
Invitasjonen


Invitasjonen, som innebærer en fortelling om dyp og intim hjertesorg, den typen som ingen av oss håper å måtte utholde i våre egne liv. Filmen tapper inn i et mareritt av en virkelig frykt, av tap så dyptgående og gjennomgripende at det fundamentalt forandrer hvem du er som et menneske.

Himmelen vet hva
Himmelen vet hva


Himmelen vet hva som Holmes, som passer godt sammen med Jones, filmens mest bemerkelsesverdige profesjonelle skuespiller. Kino lar oss engasjere seg med vanskelige emner gjennom en finér av sikkerhet. Men noe som himmelen vet hva som gjennomsyrer det sløret. I sin natur skyver den grensen til vår personlige komfort.

The Meyerowitz Historier (Ny og Utvalgt)

The Meyerowitz Historier (Ny og Utvalgt)
Familiepatriarken Harold Meyerowitz (Dustin Hoffman), en skulptør som søker anerkjennelse i sin gamle alder, blander seg dappert ned i New Yorks gater; Matt Meyerowitz (Ben Stiller) har nåden til et godt brukt selskapets gym medlemskap; Danny Meyerowitz (Adam Sandler, fortjener en Oscar) hobbles rundt å nekte at han har et stort medisinsk problem; og Jean Meyerowitz (Elizabeth Marvel) virker bare som om hun ikke burde løpe, Matt og Danny på et tidspunkt som konserterer om hvordan de aldri har sett henne løpe før.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen din kommentar nedenfor når du har en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar