mandag 20. november 2017

DE 5 BEDSTE FILMENE PÅ NETFLIS I TAKKENDE Uker





De beste filmene på Netflix akkurat nå er ikke alltid det enkleste å finne. I stedet for å bruke tiden til å rulle gjennom kategorier, prøver å spore opp den perfekte filmen for å se, har vi gjort vårt beste for å gjøre det enkelt for deg på USCardCode.com der du selger Netflix gavekort ved å oppdatere våre beste filmer for å se på Netflix-listen hver måned med nye tillegg og oversett krystaller likt.

Her er de 5 beste filmene på Netflix i november 2017:

Nocturama
Nocturama

Nocturama stoler på sitt publikum enn publikum kanskje ønsker å stole på. Gjennom hele regissøren slår regissør Betrand Bonello ut tidspunkter, gir seg tilbakemeldinger og repeterer øyeblikk fra forskjellige perspektiver, sjelden med advarsel, men nesten uten presisjon eller konsistens, undersøker den forholdsvis små verdenen av filmen sin fra alle vinkler, mens det innebærer at en mye større, mye mer komplisert Verden eksisterer utenfor sin begrenset visning.

The Panic in Needle Park
The Panic in Needle Park

Det høres ut som en downer, og det kan absolutt være, men Pacinos energi holder filmen flytende og interessant. New York i slutten av 60- og 70-tallet representerer et paradoks i amerikansk historie, men også et fantastisk symbol på amerikansk desperasjon og tilbakegang.


Rå


Rå er en åpen innrømmelse til den grusomme kvaliteten på Justines grusomme blomstring. Nasty som filmen blir, og det blir faktisk ekkelt, de hardeste opplevelsene Ducournau artikulerer her, pleier å være de vi ikke kan oppdage ved bare å se: Frykt for feminin seksualitet, familie legat, popularitetspolitikk og usikkerhet om selvstyre Rå er grusomme så mye som utsatt og blodig kjøtt. Det er en gorefest som ikke gir unnskyldninger og mye mer å tygge på enn sine effekter.

Mustang
Mustang


Mustang, debutfilmen til den tyrkisk-franske filmskaperen Deniz Gamze Ergüven, hennes neorealistiske kronikk av femininitet bundet mot sin vilje til drakonisk kjønnspolitikk. Fra begynnelse til slutt knirker filmen med gelidets raseri, selv om Ergüven ikke spretter utryddeskalaen i histrionics, fordi hun ikke trenger det. Vi kan fornemme nøyaktig hvor pissed hun er bak linsen.


Morsomme spill (usa)
Morsomme spill (usa)


Funny Games leker med kronologi, med fortelling, med publikums mange forventninger, oppfyller alt, men løser ingen. I 2007 reproduserte Haneke sin egen film, skutt for skutt, for amerikanske publikum (med hensikt å kaste de gjenkjennelige personlighetene til Naomi Watts og Tim Roth), taler om våre forestillinger om kino og vold og sammenhengene av begge, på den måten vi forstår slike horrorfortellinger å ende. Fordi poenget er at vi gjenkjenner disse ansiktene som berømte, og så kjenner vi oss umiddelbart til dem. Funny Games er langt fra en tradisjonell horror film, men det er uten tvil en av de skummelaste tingene du vil se gjennom til slutten, hele tiden håper det ikke vil være akkurat hvordan du vet det vil.

Hva synes du om denne listen? Legg igjen kommentaren din nedenfor for en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar