torsdag 30. november 2017

De 5 beste filmene på HBO Go og HBO Now - Del 2



HBOs oppstilling fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Gavekort på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Det normale hjerte
Det normale hjerte


Noen 35 år etter at hiv / aids-epidemien slo kritisk masse, og i lys av en generasjons selvtilfredshet som følger med nye medisinske gjennombrudd som PrEP, er The Normal Heart en rettidig påminnelse om den fysiske, følelsesmessige og psykologiske ødeleggelsen av sykdommen.


The Conjuring
 The Conjuring


The Conjuring kan ikke nektes som Wan-representanten fordi det er langt unna den skummeste av alle hans spillefilmer. Påminner meg om opplevelsen av å først se paranormal aktivitet i en overfylt multiplex, har The Conjuring en måte å undergrave når og hvor du forventer at skremmene kommer. Dens hjemsøkte hus / besittelseshistorie er ingenting du ikke har sett før, men få filmer i denne oeuvre de siste årene har hatt halvparten av stilen som Wan gir på en gammel, knirkende gård i Rhode Island.

Sully

Sully


Chelsey "Sully" Sullenberger (Tom Hanks), best kjent som piloten som reddet livet til et helt passasjerfly den 15. januar 2009 da han mirakuløst landet i Hudson. En utvetydig heltemessig historie med en av de mest likbare filmstjernene i verden, kunne Sully enkelt betraktes som en preemptive karriereflyt på Eastwoods del etter kontroversene rundt American Sniper's biografiske hvitvasking.


Popstar: Aldri Stopp Aldri Stopp
Popstar: Aldri Stopp Aldri Stopp

Popstar: Never Stop Never Stoppes 80-minutters varighet, vi har en tendens til å tenke på at disse spørsmålene har betydning for en galskap, en annen takknemlighet for popmusikk og dets overprivilegede forvaltere: Vi ser på dekselet til det fiktive albumet som driver filmens handling med dunkle forferdelighet, og vi ser stjernen Conner4Real (Andy Samberg), plassert i sentrum, holdt hånden rett og oppe i en uvitende utfordring av historiens største tyrann.

Om en gutt
Om en gutt


Hugh Grant leverte kanskje sin beste forestilling noensinne i About a Boy, en annen slags rom-com. Gjennom sitt forhold til en ung tenåring, forvandler Grant subtly fra beryktet womanizer til, vel, en mann som er i stand til å elske den vakre Rachel Weisz.

Hva synes du om denne listen? Vennligst legg igjen din kommentar nedenfor for din bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar