onsdag 6. desember 2017

De 5 beste filmene på HBO Go og HBO Now - Del 3





HBOs oppstilling fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Certificate Code på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Dele
Dele


Se Split, fordi det er nok M. Night Shyamalans beste film siden Signs. Eller kanskje siden ubrytelig, for den saks skyld. Og hvis det er en måte at Split reinvigorerer Shyamalans lager mest, er det som en visuell kunstner og forfatter-direktør for spenning og spennende handling. Filmen ser spektakulær ut, full av Hitchcockian hytter som minner om Vertigo og Psycho, for å nevne noen få.


Hitchcock / Truffaut
Hitchcock / Truffaut


Hitchcock var en av de mest vellykkede og kjente regissørene i verden, men få personer utenfor Truffaut og hans kolleger på Cahiers du Cinema tenkte på "Hitch" som kunstner. Det skulle forandre seg etter at Hitchcock aksepterte Truffauts skriftlige forslag: For Truffaut å tilbringe en uke intervjuer Hitchcock i Amerika for en boklengdestudie av regissørens arbeid. Den resulterende publikasjonen, Hitchcock / Truffaut, ga ikke bare begynnelsen på en kritisk revurdering av mesterens arbeid, men påvirket også generasjoner av unge regissører over hele verden.

Kjører Frøken Daisy

Kjører Frøken Daisy


 Historien er liten og menneskelig; forestillinger av Washington og Tandy er absolutt enorme. Begge fikk kritiske anerkjennelser for deres mesterlige kombinasjon av teatralsk drama og subtilitet. Det er et godt eksempel på en spilltilpasning som virkelig utnytter fordelene ved filmmediet, i stedet for å forsøke å kompensere for ulempene: Vi bruker mye av filmen i nærheten av disse to menneskene som står fast i hverandre i en bil, og skuespillerne er i stand til å oppnå utrolig nyanserte forestillinger uten å måtte lene seg på dialogen veldig mye.


Skjulte figurer
Skjulte figurer


Skjulte figurer er sentrert på en person med stor talent og syn, en figur som er både ekstraordinær og vanlig, som konfronterer en verden som ikke anerkjenner talenten eller deler visjonen, og som til slutt viser at sosial endring er mulig ved å ta på seg strukturer verden har organisert mot henne. Fin. Melfi, uten å nøle, omfavner den planen, trygg på at hans skuespillere og hans budskap vil formørke filmens kategoriske trappings.

Hellboy 2: Den gylne hæren
Hellboy 2: Den gylne hæren

Den gylne hæren er en noe splittende oppfølger til Hellboy, med noen fortalere som muligens roser del Toros livlige fantasi i å lage en enda bedre film enn den første, mens andre kan betrakte det som et eksempel på Lucas-Ian-drift fra karakter og historie til en verdens- bygge wonderland. Uavhengig av sammenligningen er det imidlertid en oppfølger som gir oss flere av de første filmens bedre elementer - genren til Ron Perlman, Doug Jones som Abe Sapien, en del av John Hurt - og tillegget til den eksentriske Johann Krauss, den disembodied , ektoplasmisk professor inneholdt i dykkerdrakt.

Hva synes du om denne listen? Vennligst legg igjen din kommentar nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto  vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar