fredag 15. desember 2017

MED ITUNES CERTIFICATE CODE GJENNOM DE 5 BEDSTE FILMENE PÅ HBO GO OG HBO NOW - DEL 8



HBOs line up fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Card Code på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Platoon
Platoon


Hendene og armene holdes oppe som vietnamesiske soldater pistoler ham ned, hans kolleger infanteri er det eneste publikum til hans grusomme og ensomme død på bakken. Går han til bønn i sine siste øyeblikk? Er han selv ihjel? Eller er hans gest ment å bli tolket som en bekreftelse på hans hjelpeløshet, et pantomimskrig mot sitt svike og forlatelse? Uansett hvor mange ganger denne scenen spilles ut, er dens undertekster åpen for tolkning.

Bessie
Bessie

Bessie beste øyeblikk, da det omfatter alt som gjør HBO-filmen så fantastisk. Det er Queen Latifah i all sin herlighet, endelig sette opp sin egen tur og sørge for at alle vet hvem som er sjef. Det er hilarity når hun slipper ned en av de håpefulle auditionene - "Du må være mørkere enn posen som skal være på showet mitt!" Tross alt er Bessie en utrolig morsom film til tider.


Highlander
Highlander

Australias regissør Russell Mulcahys bakgrunn var i musikkvideoer - Highlander har den samme typen stilisert, operatisk, overblown nature.
Fighters som vokser i styrke og kraft, eksponentielt, med hver suksessiv seier, til bare de to absolutt verste forblir. De vil nok kaste Kamehameha bølger og sparke over bygninger etter tusenvis av år med akkumulert kraft, ikke sant? Nei, det kommer bare ned til to dudes med sverd clanging vekk på hverandre i en dårlig opplyst, forlatt, svakt industrielle omgivelser. Til tross for dette har filmen forsvunnet med en grusom historie, Sean Connery går rundt, en uforglemmelig crass og kjedelig skurk og dronning på lydsporet.

Jackie
Jackie


Vi forstår at, knapt en uke etter John F. Kennedy's mord, rammer en samtale mellom Jacqueline Kennedy (Natalie Portman) og Livsjournalist Theodore H. White (Billy Crudup, smugly zombified) filmen, takker den til et visst spenningsforhold - men resten av Pablo Larraín biopic opererer. Den chilenske regissøren forstår: Hvis filmen handler om sorg, må filmen fungere som sorgsakter. Unmoored og aimless, fungerer Jackie som en dårlig drøm.

Terminator_
Terminator_


med moderne våpen er så ineffektivt, det er nesten komisk. Det er som om Schwarzenegger spiller entropi selv-entropi tilsynelatende et tema for The Terminator-serien, gitt tidshopping-overs, reboots og retreads siden. Du kan ødelegge en terminator, men fremtiden (tilsynelatende drevet av kvitteringer fra kvitteringer) nekter å bli endret.

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite Slik får du tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto.  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar