tirsdag 12. desember 2017

De 5 beste filmene på HBO Go og HBO Now - Del 5



HBOs line up fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Gift Code Online på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Gus Van Sants siste dager
Gus Van Sants siste dager


The Last Days-historien har lite felles med sakens fakta, og med Thurston Moore også ombord som musikkkonsulent, er det bare de essensielle temaene Van Sant mener vi burde ta bort fra Cobains død, en sterk tur gjennom en døende kunstneres endelige øyeblikk inspirert av død av en av berghistoriens store tragiske figurer.

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me


Med "Powers" -filmene og de to "Wayne's World" -filmene, fant Myers briljant, og hilariously noe som hodgepodge popkulturen fra 60-tallet som gjennomsyret 70-tallet og morfet inn i noe annet på 80-tallet. Vesentlige variasjoner på en vits, en spoof av 60-tallet spionfilmer.

The Blair Witch Project
The Blair Witch Project


Blair Witch Project gikk motsatt vei ved å lage en ny presentasjonsstil og spesielt forfremmelse. Jo, folk hadde allerede funnet opptak, bare se på The Last Broadcast et år tidligere. Men dette var den første som fikk en bred teatralsk utgivelse, og distributør Artisan Entertainment kapitaliserte hovedsakelig på mangelen på informasjon tilgjengelig på filmen for å utføre en mystisk nettbasert annonseringskampanje i blomstrende dager i internettalderen.

Erin Brockovich
Erin Brockovich

Julia Roberts lærer oss hva Brockovich lærte PG & E tidlig på 90-tallet: Aldri, undervurder aldri en eneste mor i en push-up bh. Erin Brockovichs historie minner oss om at alle urettferdigheter

bøy den som Beckham
bøy den som Beckham


Når Jess (Parminder Nagra) slutter seg til en fotball (det er fotball til oss Yanks), klarer seg mot sine strenge foreldres ønsker, finner hun seg ikke bare i strid med mor og pappa, men fanget i en kjærlighetstriangel med sin lagkamerat Jules (Keira Knightley) og deres trener (Jonathan Rhys Meyers).

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HBO med en amerikansk iTunes konto  vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar