onsdag 13. desember 2017

Med iTunes Gavekort kan du nyte de 5 beste filmene på HBO Go og HBO Now - Del 6




HBOs line up fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Gavekort på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Hacksaw Ridge
Hacksaw Ridge


det skizofrenske WWII-dramaet Hacksaw Ridge-halv-cornball melodrama, en halv ultra-voldelig actionfilm, er et blodtørst ærbødig biografi i samme form. Dens emne, samvittighetsfull motstanderen Desmond Doss (spilte med saintly oppriktighet av Andrew Garfield), en syvende-dagers adventist som vant æresmedaljen til tross for at han aldri bar et våpen i kamp, kanskje ikke godkjent av Gibson's gore-sultne stil, men regissørens Vei med kampscener i andre halvdel av filmen er ubestridelig som kino.

The Lego Batman Movie
The Lego Batman Movie

 Lego Batman Movie som en av de mest overraskende autentiske Batman-filmene som er laget. Det blir at Bruce Wayne er Batmans alter ego og ikke omvendt, at i slutten av dagen er den virkelige persona den som er formet av barndomstrauma.

Nattlige dyr
Nattlige dyr


Nattlige dyr er jo mer urolig for å ha en mannlig "helt" som søker å mentalt brutalisere sin heltinne. Denne følelsen er personlig for filmskaperen, et bunt av måter å utforske flere anxieties: kreativ stagnasjon og utroskap; familiære ansvar og tap av kontroll; frykt for feil og avvisning. Hver historie tråden kommer med en annen type frykt - selv om alle av dem er forenet i sin undersøkelse av giftig maskulinitet.

Uknuselig
Uknuselig


Det er en type pseudo-superhero-film som ingen noen gang hadde gjort før, noe som tjente Shyamalan poeng for å ha originalitet på sin side - hva ville du gjøre hvis du i det hele tatt hadde drevet gjennom hele livet ditt, uvitende om potensialets dybde? Det er spørsmålet Unbreakable spurte, og det er trolig den eneste andre "objektivt gode" filmen i tillegg til The Sixth Sense i regissørens filmografi.

Alle presidentens menn
Alle presidentens menn


filmen basert på Bob Woodward og Carl Bernstein's bombshell 1974 bok på Watergate innbrudd. Det er journalistikk på sitt mest overbevisende visbare, med sekvenser som siden har blitt forankret i vårt kinematiske språk: Woodward møter Deep Throat (spilt med tålmodig verdighet av Hal Holbrook) i et tett opplyst parkeringshus, sigarettrøyk krøller rundt dem når de hvisker; Woodward sprengning en Rachmaninoff konsert i Bernstein leilighet, skrive ut ordene "OVERVÅGNING" og "BUGGING"; og filmens skurende endelige rekkefølge, hvor vi ser Nixons innvielse via et TV-rom, og deretter kutt til en teletype, som ubarmhjertig leverer nyheten om hver etterfølgende rettssak, overbevisning og avgang.

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto  vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar