onsdag 20. desember 2017

Bruke Hulu Card Online for å nyte de 5 beste tv-episodene i 2017 - del 2



Tross alt kan en ujevn serie, eller en allerede i gang, fremdeles produsere 22 til 60 minutter med ekstraordinær historiefortelling, og USCardCode.com har et utvalg av de 5 beste TV-episodene i 2017 som gjenspeiler den grunnleggende styrken til kunstformen. Helt, Du kan innløse Hulu Card Code med e-postleveringstjeneste for å nyte det akkurat nå på HULU TV.

Jenter, "American Bitch"
Jenter, "American Bitch"


"Girls" vinker tilbake til oss fra februar, da det dangled en av TVens best-made flaske episoder og sa, "Dude, dette er absolutt en ting." Internett-reaksjonen på episodens klimaksituasjon, hvor en litterær gud (gjestestjerne Matthew Rhys) plutselig utsetter seg for Dunhams ledelse, Hannah, var sikkert rask, og startet et argument om samtykke.


Den gode kampen, "innvielse"
Den gode kampen, "innvielse"


 Den gode kone, ved roret, føler jeg fremdeles at denne spin-off kunne ha gått uansett. Piloten måtte gjøre alt riktig, betale hyllest til morsskipet, mens han vellykket satte opp en helt ny verden for Diane (den uforlignelige Christine Baranski), Lucca (Cush Jumbo) og Marissa (Sarah Steele) for å innlevere og introdusere oss til nye tegn , inkludert Dianes niese, Maia (Rose Leslie), og ny advokatpartner, Adrian Boseman (Delroy Lindo).

Kjære hvite mennesker, "Kapittel V"
Kjære hvite mennesker, "Kapittel V"


 Kjære hvite mennesker klarer å skildre den skamfulle flekken av denne nasjonens rasistiske politi, akkurat som det egentlig er: agoniserende og alarmerende vanlig.


BoJack Rytter, "Tanker og Bønner"
BoJack Rytter, "Tanker og Bønner"

"Tanker og bønner" balanserer også at eponymous subplot med BoJack (Will Arnett) besøker sin sorgende mor i et sykehjem sammen med sin egen datter, Hollyhock (Aparna Nancherla), som viser seg å være BoJacks fjerde sesongs nøkkellinje. Men episodens sanne kraft ligger i sin skurende, mørkt tegneserie illustrasjon av hvor motstridende vårt lands holdning til våpen er - hvor lite vi tenker pistol dødsfall, så lenge de skjer på sølvskjermen - og hvor dumme er vi til resultatene av vår Fortsatt passivitet.

Deuce, "Pilot"
Deuce, "Pilot"

Tegn som bartender Vinnie Martino (James Franco), prostituerte Candy (Maggie Gyllenhaal) og Lori (Emily Meade), pimps C.C. (Gary Carr) og Larry (Gbenga Akinnagbe) og beat cop Chris Alston (Lawrence Gilliard, Jr.) minner om de feilaktige, sympatiske narkotikahandlere og detektiver vi ble forelsket i tilbake på gatene i 1990-tallet Baltimore.


Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HULU utenfor USA  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar