onsdag 27. desember 2017

Bruke Hulu Card Code for å nyte de 5 beste TV-episodene av 2017 - Del 3



Tross alt kan en ujevn serie, eller en allerede i gang, fremdeles produsere 22 til 60 minutter med ekstraordinær historiefortelling, og USCardCode.com har et utvalg av de 5 beste TV-episodene i 2017 som gjenspeiler den grunnleggende styrken til kunstformen. Helt, Du kan innløse Hulu Code Online med e-postleverandør for å nyte det akkurat nå på HULU TV.

Game of Thrones, "The Dragon and the Wolf"
Game of Thrones, "The Dragon and the Wolf"


"Dragen og ulven." Hele episoden er full av de slags meningsfulle samspillet mellom elskede figurer som fikk meg til å bli forelsket i dette showet i utgangspunktet, sammen med en deilig og overraskende vridning i Stark-søstrenees saga som Jeg så ikke kommer og en BADASS ZOMBIE DRAGON. Viktigst, episoden får lov til å puste. Den lange spaserturen til dragegraven er den typen scene som hovedsakelig mangler fra sesongen.

Gjennomgå, "Cryogenics / Lightning / Last Review"
Gjennomgå, "Cryogenics / Lightning / Last Review"


Comedy Central's Review var et uutslettelig arbeid med mørk komedie som fortjener å gå ned i TV-historien. Som livskritiker Forrest MacNeil (Andy Daly) satte det på et tidspunkt, var det "tvens eneste show", og det avsluttet uventet med "Cryogenics / Lightning / Last Review", den tredje og siste episoden av sin tredje og siste sesong. Tittelen på episoden tippet Comedy Centrals hånd om deres planer for showets slutt, til tross for Daly og selskapets prisverdige (og overveldende vellykkede) innsats for å undergrave seerforventninger gjennom hele gjennomgangens forkortede siste sesong.

Tjenestemannens tale, "Night"
Tjenestemannens tale, "Night"


Sesong en finale av Hulu er The Tailor's Tale, som luftet i juni, var den perfekte forløperen til det øyeblikket som skulle komme opp i høst. Det ga oss ikke bare en heltinne å rote til; det ga oss en bataljon av navnløse, ordløse, trette kvinner som var lei av denne dritten. Som Offred (Elisabeth Moss) sier ved episodens slutt, som håndvennene samles for deres røde kloderte opprør.

Jane jomfruen, "Kapittel femtios"
Jane jomfruen, "Kapittel femtios"

ane jomfruen - allerede et show så full av vendinger, forræderi og kronisk avstøtede dødsfall som hver topp-av-episodeoppsummering slutter med den hørlig lykkelige fortelleren (Anthony Mendez) utbrøt: "Jeg vet, ikke sant? Rett ut av en telenovela! "- klarte å midt i det som ellers ville vært bare en midseason filler av en episode, skyve i en død så stor, så spillskiftende og så uventet gut-wrenching at jeg bokstavelig talt stoppet pusten, frosset halvveis til sofaen min som noen byttedyr fanget i Jennie Snyder Urmans historiefortellende frontlykter.

Bedre ting, "Eulogy"
Bedre ting, "Eulogy"


Bedre ting som helhet: Som med sin karakter, Sam Fox, seriens skaperen, regissøren, medforfatteren og stjernen Pamela Adlon, har hun brukt sitt liv, gjør ting, setter seg der ute og utfører noen ting også. Det er på en gang naturalistisk-defying rytmer av fiksjon-og fantastisk-omfavner dem strammere: I en rekkefølge, Sam kutter kort historien om den verste jobben hun må returnere til en anodyne bil kommersiell; i en annen, hennes barn og hennes nærmeste venner holder en "begravelse" for henne, fylt med gamle fotografier og de billige plast "stearinlys".

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HULU utenfor USA  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar