mandag 18. desember 2017

Bruke Hulu Card Online for å nyte de 5 beste TV-episodene i 2017


Tross alt kan en ujevn serie, eller en allerede i gang, fremdeles produsere 22 til 60 minutter med ekstraordinær historiefortelling, og USCardCode.com har et utvalg av de 5 beste TV-episodene i 2017 som gjenspeiler den grunnleggende styrken til kunstformen. Helt, Du kan innløse Hulu Sertifikatkode med e-postleverandør for å nyte det akkurat nå på HULU Channel.

Will & Grace, "Bestefar Jack"
Will & Grace, "Bestefar Jack"

Serien kom tilbake til et fjernsynsklimat som regelmessig inneholder ulike homofile karakterer og et politisk klima som vokser mer lukket og forvirret i minuttet.
I «Bestefar Jack,» sender Elliot Hoppe til Camp Straighten Arrow, som er like ille som det høres ut. Episoden inneholder morsomme svinger fra gjestestjernene Jane Lynch og Andrew Rannellis som et ektepar som prøver veldig hardt for å overbevise seg selv, de er rett, den nødvendige popkulturen roper ut

Brooklyn Nine-Nine, "Moo-Moo"
Brooklyn Nine-Nine, "Moo-Moo"

Brooklyn Nine-Nine er ofte mer enn glade for å være en slags tegnefilm (hei, Tyrkia Boyle!), Det er aldri tannløs, alltid forsiktig med å skille 9-9's goofily-costumed arbeidsplass antics fra ekte problemer med urettferdighet og korrupsjon i både NYPD og det amerikanske samfunnet som helhet. Tradisjonelt har showens linse inn i disse strukturelle urettene vært den en-to slag av kaptein Holts (Andre Braugher) rase og seksualitet som alvorlige hindringer han har hatt å overvinne

Feud: Bette og Joan, "Og vinneren er ... (Oscarene fra 1963)"
Feud: Bette og Joan, "Og vinneren er ... (Oscarene fra 1963)"

Det er en slags prangende, selvsikker gest som man ofte finner i Ryan Murphys retning, fra strålende til forvirrende, men første gang jeg så den lange, hektiske climaxen av "Og vinneren er ..." (Oscarene fra 1963) , "Jeg rettet meg i stolen.


Rick og Morty, "The Ricklantis Mixup"
Rick og Morty, "The Ricklantis Mixup"

Det er en Rick og Morty for alle tenkelige dimensjoner, og restene av Citadel gir et forhold dynamisk som er helt kjent, helt utenlandsk og helt foryngende. Rick og Morty vi kjenner exit; Joe Walshs stemme går inn Plutselig er vi i en verden av klassekamp, ​​scathing politisk satire og 80-tallskorn.

Amerikanske guder, "Git Gone"
Amerikanske guder, "Git Gone"


I "Git Gone" puster de amerikanske gudene den overordnede fortellingen til å gi oss en god, lang titt på de menneskelige kvinnene i sin verden. Informer og strukturerer episoden ikke de tre foregående episodene, noe som passer, fordi døden i sentrum ikke samsvarer med prosessen til de som kom for henne heller. Det er ingen åpningsscene som forteller en kommende Amerika-historie; Det er bare historien om Laura Moon, kona til vår hovedperson. Faktisk, selv om episoden er en tilbakekobling i det granderne skjemaet av ting, forteller det Laura sin historie lineært, hvordan hun opplevde det, fra før hun møtte Shadow til hun endte døddød i sin seng: Det er ingen andre guder eller folk forstyrrer henne, ingen tid brukt i andres hode.


Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite Slik får du tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto.  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar