lørdag 30. desember 2017

Løs inn Hulu Card Code for å nyte de 5 beste TV-episodene i 2017 - finalen


Tross alt kan en ujevn serie, eller en allerede i gang, fremdeles produsere 22 til 60 minutter med ekstraordinær historiefortelling, og USCardCode.com har et utvalg av de 5 beste TV-episodene i 2017 som gjenspeiler den grunnleggende styrken til kunstformen. Helt, Du kan bruke Hulu Gavekode med umiddelbar leveringstjeneste for å nyte det akkurat nå på Hulu TV.

Det gode stedet, "Michael's Gambit"
Det gode stedet, "Michael's Gambit"


"Michael's Gambit," The Good Place sesong En finale gaver oss med vridningen for å avslutte alle vendinger i 2017. Forestillingen er at etterlivet eksisterer, slik at Eleanor (Kristen Bell), Chidi (William Jackson Harper), Tahani (Jameela Jamil ) og Jason (Manny Jacinto) for å våkne opp i det gode stedet. Fangsten er at Eleanor og Jason egentlig tilhører det dårlige stedet, noe som fører til en sesong med forseggjort charades og etikkundervisning for å holde sine flekker i paradis.

The Leftovers, "Nora's bok"
The Leftovers, "Nora's bok"


"Nora's bok" returnerer oss til "Kevins bok", som om å bringe kosmos tilbake i tilpasning. Da hun klatrer oppe på taket på jakt etter sine fugler, husker Nora Durst (den fantastiske Carrie Coon) den ensomme kvinnen i den tidligere episoden, og bønnfaller med Gud om å piske henne bort: Den supplikant som venter på signalet, beviset for at hennes erfaring er sannheten.

Master of None, "New York, Jeg elsker deg"
Master of None, "New York, Jeg elsker deg"


Det er ingen Master of None-episode som "New York, I Love You." Serie-regulatorer Dev (Aziz Ansari), Arnold (Eric Wareheim) og Denise (Lena Waithe) vises i den ... i omtrent 30 sekunder. Etter det tar episoden en helt uventet omkjøring til en triptikk av slice-of-life-vignetter, ser inn på en dørvakt, en døv kvinne og en drosjesjåfør for en fantastisk generøs og empatisk halvtime. Eddie Dørmannen (Frank Harts), rekruttert til å dekke for en bosatt som er to-timing sin kone, savner hans cue mens du hjelper ut en annen bosatt ved å administrere hennes kjæledyr fugl medisin.

Amerikanerne, "Darkroom"
Amerikanerne, "Darkroom"


Som med de fineste oppføringene i amerikanernes kanon, fra "Bak den røde døren" til "The Magic of David Copperfield V: Frihetsgudinnen forsvinner", "Darkroom" suturerer sammen sine forskjellige fragmenter gjennom utarbeidelsen av en enkeltmotiv, som dukker opp som en kodet melding fra de ypperste ekstreme familielivet som likevel oversetter til vår egen. Rik med råvarene i serienes storhet, kulminerer episoden i en strøm av kutt og panner så grusom at den fremhever terror av amerikanernes sentrale sannhet: at konsekvensene av våre løgner, forelsket som i krig, har en vei for å gå fra generasjon til generasjon.

black-ish, "Juneteenth"
black-ish, "Juneteenth"


Kenya Barris sitcom har alltid utmerket seg på en av sjangrens mest essensielle funksjoner, som er å gjenspeile vår kultur og oss selv, i noe som ligner på sanntid: Se siste sesongens "Citroner" satt i etterkant av presidentvalget eller Sesong To er "Håp", en flaske episode som klarer å pakke ut det fulle emnet for politibrutalitet. Med "Juntende", kommer svart-isen imidlertid til nye høyder, og drar inspirasjon fra Schoolhouse Rock og Hamilton for å tilby frigjøring av enslavedte personer som et alternativ til Columbus Day.

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HULU utenfor USA  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar