mandag 11. desember 2017

De 5 beste filmene på HBO Go og HBO Now - Del 4


HBOs line up fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Gavekort på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Scarface
Scarface


det mest berømte sitatet fra enhver gangsterfilm: «Hallo til min lille venn.» Med andre ord, filmen -
 spesielt Al Pacino - er helt over toppen, som er både forferdelig og fantastisk.

La La Land
La La Land


La La Lands spennende og nesten ufattelige energi forsøker å inspirere seerne til en like dristig takknemlighet for alt det feirer: spenningen av romantisk kjærlighet, drømmer innen rekkevidde, av det vi kaller "film magi". I dette følger Damien Chazelle opp til Whiplash, blomstrer en åpningsscene inn i et ambisiøst sang-og-dans nummer som er satt midt i en trafikkork i Los Angeles.

Tickled
Tickled


Kittet, regissert av Farrier og Dylan Reeve, sistnevnte stort sett gjenværende off-kamera. Hva kan ha vært en tunge-i-kinn undersøkelse av en subkultur - et fluffstykke av den typen Farrier har bygget sin karriere på - blir en tur ned i fetish kaninhullet, filmskaperne avslører en større, mer falsk operasjon. Med skjulte kameraer, bakholdsintervjuer og Dateline-esque-gotcha-segmenter, setter filmen seg inn i en bona fide thriller når de utforsker de mørke, sømme hjørnene på internett, jakter på Keyser Söze av den konkurrerende kildingsverdenen.

Blek Rytter
Blek Rytter


Blek Rider minner sin ikke så mystiske lignelse om guddommelig gjengjeldelse i humørfulle tabeller, noen ganger himmelske, andre mer liknende med en helvete, svultende nedstigning - og med Eastwoods uendelige dialektiske dialog. Han er ikke på skjermen her så mye som i hans filmer som The Outlaw Josey Wales og Unforgiven, men hans avenging loner føles til enhver tid.

Fang meg hvis du kan
Fang meg hvis du kan

Basert på en sann historie, Fang meg hvis du kan dreie rundt et sjarmerende katt-og-musespill mellom Leonardo DiCaprio, spille teenage forgery ekspert Frank Abagnale og Tom Hanks, som spiller FBI-agenten på halen. I filmen vokser Abagnale til å forflytte flyselskaper, og en av hans første ulemper innebærer smiing av lønnsslipp fra Pan Am Airways, ved hjelp av klistremerker fra leketøy Pan Am-fly for å få kontrollene til å se offisielle. Dette fører til slutt Abagnale til å komme seg inn på faktiske fly, og utgir seg for å være en ledende pilot.

Hva synes du om denne listen? Vennligst legg igjen din kommentar nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar