torsdag 14. desember 2017

MED ITUNES GIFT CODE GJENNOM DE 5 BEDSTE FILMENE PÅ HBO GO OG HBO NOW - DEL 7



HBOs line up fortsetter å oppdatere med så mange flotte filmer lagt til som de som utløper - inkludert flere høye i denne siste måneden. Helt du kan bruke kreditt fra iTunes Gavekort på USCardCode.com for å nyte dem alle.

Her er de 5 beste filmene på HBO:

Kjærlig
Kjærlig

 du vil sannsynligvis elske mindre enn Nichols liker å filme landemerke rettssaker. Hans film handler ikke om saken om Loving v. Virginia, så mye som de to saksøkerne, Richard Loving (Joel Edgerton) og Mildred Jeter Loving (Ruth Negga), giftet paret i sentrum av 1967 sivile rettighetsseger over United Staters anti-miscegenation lover. Som en effekt av Nichols fokuspunkt, snakker filmen lite eller ingen juridisk jargong og foregår nesten helt utenfor retten heller enn innenfor. Så hvis du er syk til døden i rettssalen dramaer som insisterer på pantomime, og hvis du tror at slike historier krever mer selvbeherskelse, vil du sannsynligvis grave på kjærlighet.

Going Clear: Scientologi og fengsel av tro
Going Clear: Scientologi og fengsel av tro

dens praksis og kontroversene som omgir religionen grunnlagt av science fiction skribent L. Ron Hubbard, er også et rørende portrett av åtte tidligere tilhengerere, som forteller om deres historier om hvordan de kom til å praktisere Scientology og deres grunner for å forlate kirken.

Paradise Lost: The Child Murders på Robin Hood Hills
Paradise Lost: The Child Murders på Robin Hood Hills


Paradis tapt. Det som utfolder seg i løpet av de neste to og en halv timeene, er like hjerteskjærende: En trio av tenåringsgutter (en med en IQ på 72) blir prøvet for de brutale mordene på tre prepubescent gutter, det eneste beviset mot dem er en tilsynelatende tvunget bekjennelse av det unge barnet med den gjennomsnittlige IQ, og latterlig fysisk bevissthet. Filmen utforsker sammenhengene med West Memphis, den blinde hellige kristne befolkningen, og hvordan det faktum at disse tenårene kledd i svart og lyttet til Metallica, på en eller annen måte førte til deres forutsigbare skjebner i hendene på et omfattende brudd i rettssystemet.

Solaris
Solaris

Solaris er en helt annen opplevelse helt. Tegnet likt fra Stanislaw Lems roman og fra Tarkovsky's hele "skulptur i tid" estetisk, laget Soderbergh en hybrid som bør betraktes som et referansepunkt for hva vår moderne omstart kan forsøke å fange når du betaler på grunn av mediestyrerne. Fokuserer nesten metodisk på oppløsningen og påfølgende selvmord av Chris Kelvins (George Clooney) kone, Reia (Natasha McElhone), som kvantekraften bak ankomsten av "Besøkende".

Rask rasende
Rask rasende


Rask og / eller Furious-franchise gir de første glimtene av de logisk-bøyende blockbuster-brillene som kommer. Funksjonelt omstart av verden Dominic Toretto (Vin Diesel) syntes å ha etterlatt, Lins oppfølging av den store Tokyo Drift setter grunnlaget for hva som ville bli serienes definisjon av temaet. Det handler om familie i denne fjerde avdelingen og bringer på Gal Gadot's Gisele og bringer tilbake Paul Walker's Brian for å stable opp hva som ville bli det formidable flerkulturelle mannskapet som til slutt ville lære at absolutt ingenting er umulig når de står bak rattet på en bil .

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite Slik får du tilgang til HBO med en amerikansk iTunes-konto. Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar