torsdag 28. desember 2017

Løs inn Hulu-sertifikatkoden for å nyte de 5 beste tv-episodene i 2017 - del 4



Tross alt kan en ujevn serie, eller en allerede i gang, fremdeles produsere 22 til 60 minutter med ekstraordinær historiefortelling, og USCardCode.com har et utvalg av de 5 beste TV-episodene i 2017 som gjenspeiler den grunnleggende styrken til kunstformen. Helt, Du kan bruke Hulu Digital Code med e-postleveranse for å nyte det akkurat nå på HULU Channel.

Halt og Catch Fire, "Goodwill"
Halt og Catch Fire, "Goodwill"

episodens fineste rekkefølge er så full med gut-arbeidet med å leve og dø. Jeg er en slags utrolige det eksisterer til og med: I sin sammenstilling av Gordons bestemors kina og Donnas ferdigstillelse av Pilgrim, understreker den seriens sentrale drivkraft, som er å antyder at både analog og digital inneholder det samme menneskelige formål, filamentene hvorfra en forbindelse er laget. Kanskje generasjoner av Clark-kvinner vil passere ned den boksplaten uåpnet, men er det ikke en måte å spore alle livene som berørte det før? Og det er ikke den samme følelsen Donna og Cam finner i Pilgrim, strekker seg ut i eter og tegner seg litt trøst, noe næring, fra å ha kjent,


Crazy Ex-Girlfriend, "Joshs ex-kjæreste er gal"
Crazy Ex-Girlfriend, "Joshs ex-kjæreste er gal"


Rachel Bloom og Aline Brosh McKenna sin enestående musikalske komedie har fortsatt å skape genrenes grenser i sesong tre, fra sine herlig frekke tall (den ABBA-inspirerte "The Very First Penis I Saw" for en) til sin Balanced-on-a-Knife's-kant-avbildningen av den jilted Rebecca Bunch (Bloom) konfronterer borderline personlighetsforstyrrelse.

Sweet / Vicious, "Heartbreaker"
Sweet / Vicious, "Heartbreaker"

Sweet / Vicious 'for-short 10 episoder, det var imidlertid ikke den spennende, katartiske volden som til slutt gjorde mest innflytelse, men den mørke opprinnelseshistorien vi får i "Heartbreaker", smacker midt på sesongen, noe som unspools en unblinking skildring av Jules '(Eliza Bennett) egen voldtekt i hendene på hennes beste venns kjæreste og den skrikende urettferdige fallouten fra den, som satte henne ned for vigilanteismens vei i utgangspunktet. (Keeses bruk av tekst på skjermen når Jules skjelvende begynner, avbryter deretter en tekst til rapisten om hva som skjedde med henne når hun kommer tilbake til sin sororitet, er en fantastisk bruk av en nå allestedsnærværende enhet.) Fortalt gjennom flashbacks som en shellshocked Jules slutter seg til Ophelia (Taylor Dearden) og Harris (Brandon Mychal Smith) i å glede seg gjennom en vennskap, feirer Opharris Day, Jules voldtekt blir en håndgripelig lodestone som samtidig klarer hennes motivasjoner og traumer, samtidig som det bevises at hun ikke er definert av enten.

Nathan For You, "Finne Frances"
Nathan For You, "Finne Frances"

Nathan For You kunne noen ganger komme til å understreke alle Nathan Fielder-samspillet med krevende bedriftseiere og deres kunder var en følelse av empati. Nathan ideer kan gå langt fra normen, men det var aldri noen ondsinnet hensikt bak noe av det. Den merkelige medfølelsen i showet var aldri mer tydelig enn i filmlengde sesongfinalen som fulgte Nathan innsats for å gjenforene en tidligere gjest på showet, Bill Heath, med en kvinne fra fortiden hans. De to mennene tar en innviklet og stadig ubehagelig utflukt til Bills tidligere stomping grunnlag av Arkansas.

Twin Peaks: The Return "Del VIII"
Twin Peaks: The Return "Del VIII"


Fødte adventen av atomvåpen Black Lodge og den demoniske BOB? Eller har det alltid vært der? Vil den virkelige Dale Cooper vær så snill å stå opp? David Lynch leverte en opprinnelseshistorie fra Killer BIR og en av de mest forbløffende timene av tv jeg noensinne har sett i livet mitt med "Del VIII." I et øyeblikk virket det som om Evil Cooper kunne ha blitt drept, men ond er selvsagt dødløs. Det var en intermezzo ytelse av Nine Inch Nails. Deretter 41-pluss minutter med nesten ren symbolikk og mytografi.

Hva synes du om listen? Vennligst legg igjen dine kommentarer nedenfor for din bedre liste. Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til HULU utenfor USA  Vennligst besøk oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar