tirsdag 21. november 2017

De 5 beste superherofilmene av all tid



To ting blir raskt tydelige når du legger sammen en liste over de 5 beste superherofilmene i all tid. For det første er dette Golden Age for slike filmer, et tiår hvor teknologi, langvarig fandom og økende populær bevissthet har samlet seg til spenningsfilmtakere og gjør Hollywood milliarder av dollar. For det andre er det fortsatt rimelig å si at de fleste superheltfilmer ikke er så gode. Til slutt, noen kriterier. For å bli vurdert for denne listen, må en film ha minst to av følgende tre kvaliteter: 1) Det må innebære costumed shenanigans, 2) Det må innebære en superpowered hovedperson og / eller 3) hovedpersonen må eksistere i en verden hvor overnaturlig / ekstraordinær er beviselig tilstede, og ikke glem å kjøpe iTunes gavekort på USCardCode.com for å nyte den beste superhelten i Black Friday 2017.

The Fantastic Four (1994)
The Fantastic Four (1994)

Familie i en superhero-film fra hele verden, og til tider er den betydelig mer fornøyelig og kompetent enn man ville forvente fra et kaster av ukjente og et shoestringbudsjett. Er kostymer ser bra ut? Ikke helt, men de ser nøyaktig ut på tegneseriene mer enn noen av de etterfølgende filmene, spesielt i deres skildring av en strålende gestikulerende Dr. Doom og den oppriktig imponerende utseendet. Spesielle effekter, derimot, er helt fryktelige, men på en måte som vil inspirere smiler og latter heller enn avsky.


Punisher: War Zone (2008)
Punisher: War Zone (2008)

Punisher: War Zone kan være den nestiest Marvel-filmen selskapet noensinne har satt sitt navn bak (teller Deadpool), for det meste på grunn av Ray Stevenson, som spiller Frank Castle med nok gnarled frykt for å få filmens levity til å virke godt opptjent.

Alt i alt er det smakløst, grovt, visceralt, uendelig overraskende og helt uten forventning

Elektra (2005)
Elektra (2005)


 Elektra feiler den gammeldags vei-dårlige dialogen og et sub-par script. Det er også skyldig i noen av de andre, mer typiske feilene: plottet er neppe hva noen fan av karakteren vil betrakte "klassisk Elektra." På den annen side, i sin tur som Elektra, unngår Jennifer Garner rettferdig fordømmelsen Ben Affleck fikk for hans gå på Daredevil, og handlingen scenene og kastet av skurke har noen øyeblikk, men ingen opprettholdt nok til å erstatte følelsen på betrakterens side at selv om denne filmen var en boksbombe som landet med en kritisk takk, kunne det ikke har savnet så stor avstand som mange andre på denne listen.


X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine (2009)


Med Wolverine som representerer en marginell forbedring, og den kommende Logan som ser ut som den kan være den beste av de tre solofilmene, virker det ganske garantert X-Men Origins: Wolverine vil representere nadiren til Jackman-tiden.


Fantastisk fire: Oppsving av Silver Surfer (2007)
 Fantastisk fire: Oppsving av Silver Surfer (2007)


Innføringen av Silver Surfer og den verdensdyrkende kosmiske vesen han serverte, hadde en ferdig tre-act struktur takket være tegneserie trilogien (Fantastic Four # 48-50) som fungerte som kildemateriale. Ta med Sølv Surferen (Doug Jones / Lawrence Fishburne) i den første handlingen, kamp og knapt "vinn" i den andre, for å få den mye større trusselen som ble avslørt, og slå den store G selv Galactus i den tredje. Ingen måte som kan bli ødelagt

Hva synes du om denne superheltlisten? Legg igjen kommentaren din nedenfor for en bedre liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar