mandag 11. januar 2016

Dette nye nettstedet gjør det mye lettere å finne det neste programmet eller filmen du vil elske på Netflix

netflix


Netflix vidstrakte bibliotek av TV-programmer og filmer setter en enorm mengde innhold på fingertuppene, men det kan være vanskelig å navigere.

Hvis du vet hva viser du leter etter, fungerer systemet greit. Men når du prøver å raskt bla gjennom og finne den neste tingen å se på, er det to saker som kommer opp:

Netflix er 5-stjerners rating system ikke gjør en god jobb på å fange hvor mye du kommer til å elske et show eller film

Det er ingen mulighet til å raskt se en trailer mens du surfer, med mindre TV-show eller film er en Netflix original.

Men nå et område kalt Flixed, påpekt av The Next Web, løser begge disse problemene. Flixed er en alternativ måte å navigere Netflix katalog. Når du gjør et valg på Flixed, det havner deg over til den offisielle Netflix området der programmet eller filmen starter umiddelbart å spille (så lenge du er logget inn på din Netflix-konto). Nettstedet inneholder Metacritic og IMDB karakterer, så vil du umiddelbart få en bedre følelse av hvor bra et show er.

Du kan også se traileren mens du surfer, som jeg finner spesielt nyttig i vurderingen av hvor mye en eldre film på Netflix har stått testen av tid.

Og den siste ekstra funksjonalitet Flixed gir en indikasjon på hvilken region en film eller vise er tilgjengelig på Netflix kommenterer ikke hvor mange som bruker en VPN -. Et verktøy som skjold eller endrer en datamaskinens IP-adresse - for å få tilgang til innhold som er "låst" i sin region, men med Netflix utvider til over 130 flere land i forrige uke, har de mulige alternativene utvidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar