onsdag 13. januar 2016

The Trailer For Aaron Paul nye TV-serie Ser Incredible



Med Hulu Ads Free kort på nettet hentet sin første Golden Globe nominasjon i år med den spektakulære serien Casual, og de er gunning for en annen neste år med den nye serien, The Path.

Veien kommer fra skaperen Jason Katims (Friday Night Lights, Parenthood) og mens fagstoffet (en kult av noe slag) er en avgang for ham, de følelsesmessige temaer rundt familie forblir konsekvent. Serien følger en mann spilt av Aaron Paul som konverterer til en kontroversiell følgende etter at han lider en krise av tro. Kulten lederen er spilt av Hugh Dancy, mens kona til Paul karakter er spilt av Michelle Monaghan. Kathleen Turner spiller moren til kultleder (perfekt!), Mens Rockmond Dunbar spiller en detektiv (som vanlig).

Traileren ser intense, men Katims kan telles på for gripende, relatable historier selv midt i en premiss rundt en kult. Paul vil bli vist i sin første vanlige TV-gig siden Breaking Bad; Hugh Dancy kommer av Hannibal; og Michelle Monaghan ble sist sett på TV i første sesong av True Detective. Det er en potent kombinasjon, og en som er sikker på å gjøre Hulu en stor aktør i det streaming spillet, der det ser ut som Netflix, Amazon og Hulu er raskt blitt denne generasjonen versjon av nett-TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar