torsdag 7. januar 2016

11 Gode filmer å se på Hulu i januar 2016

mad max 2

Jeg er her for å fortelle deg om at det er en filmatisk streaming gullgruve tilgjengelig for Hulu abonnenter som inkluderer de siste hits, eldre klassikere, innenriks utgivelser, og utenlandsk import. Det er til og med hjem til hundrevis av Criterion titler. Klart det er nok av filler og tilsynelatende tusenvis av titler som jeg aldri har hørt om før, men jeg er ikke her for å snakke om mulige besparelser som Gingerdead Man vs Evil Bong ... Jeg er her for å anbefale noen gode filmer å se denne måneden på Hulu.

Mad Max 2 (1982)
Det er apokalypsen, australsk-stil, og en mann vandrer wasteland i sin trimmet bil scavenging for vann, drivstoff, mat, og en grunn til å holde det gående. Hans navn er Max (Mel Gibson), og når en liten gruppe av siviliserte overlevende gjør et desperat forsøk for flukt fra fredløs herjede land han tilbyr dem en avtale de ikke kan avslå. 2 015 så utgivelsen av George Miller fjerde Mad Max film, og ikke bare er det en av årets beste filmer, men det lever opp til kvaliteten, energi og spenning han leverte 33 år tidligere med den andre delen, oftere referert til som The Road Warrior. Det er en allment verdsatt klassisk, god grunn, men hvis du ikke har sett den ennå uansett grunn - eller bare finne deg i humør for litt gammeldags kjøretøy kaos - det er alltid en god tid til å gå litt gal.

Lønn Fear (1953)


To par menn frivillig for en enkel, høyt betalende jobb som også skjer for å være utrolig farlig. Alt de trenger å gjøre er å kjøre to lastebiler lastet med ekstremt sensitiv nitroglyserin gjennom et søramerikanske jungelen langs en humpete, ustabil veien. Hva kunne gå galt? Henri-Georges Clouzot klassiske spenning fortelling er over seksti år gammel, men fortsatt klarer å bleke knokene på alle som klokker. Den finner enorme spenning og intensitet i en premiss som kan egentlig bare gå en av to måter hver gang lastebilene nå en hindring, og Clouzot melker sekvensene av hver siste rest av spenning. William Friedkin gjenskapt det på 70-tallet, og Ben Wheatley nylig annonsert at han skal ta en stikke på det snart også, men originalen er sannsynlig å forbli en uovertruffen mesterverk i mange år framover.

Fire av Apocalypse (1975)

Fire fremmede - en con-artist, en gravid hore, en sinnsforvirret ex-slave, en lokal beruset - tilbringe tid i en grensebyen sin fengselscelle er vitne til en slakt som byfolk blir skutt ned av maskerte banditter. Den gjenlevende lov skjærer dem løs i ørkenen med veibeskrivelse til neste nærmeste byen, men reisen blir avbrutt av alle slags ulykke. Regissør Lucio Fulci er best kjent for sine blodige skrekkfilmer, men hans filmografi inkluderer også mer oversiktlig kriminalitet dramaer og westernfilmer. Dette midten av 70-tallet flick er en western, men det er langt fra enkelt. Kannibalisme, hevn, og en by fylt med grov og riste menn som vokser positivt svimmel ved ankomsten av et nyfødt barn i sin midte alle har et sted her, som gjør en poengsum (av Fabio Frizzi) som beveger seg mellom de forventede lyder og sporadisk anakronistisk folkesang. Det er tøffe og spennende handling slår her, men filmen generelt er en bevisst fylt stykke befolket med noen av de gamle Vestens rareste tegn. (dubbet)

Thief (1981)

Frank (James Caan) er en dyktig safe-cracker med planer for et liv som ikke involverer kriminalitet eller fengsel tid, men for å oppnå sin drøm han må begå en forbrytelse og unngå fengsel tid. En stor poengsum kommer hans vei - en siste jobb, kan du si - men han innser for sent at han er i langt over hodet. Michael Mann spillefilmdebut viser mange av de egenskaper som ville gå videre til å bli hans telekort inkludert moralsk konflikt anti-helter, en spesifikk visuell stil som involverer detaljene i natt, en styrking og øre for score. Caan leverer en diskret, men følelsesmessig gyldig ytelse, og han støttes av flotte svinger fra Jim Belushi, tirsdag Weld, og andre.

Dreamscape (1984)

Alex Gardner (Dennis Quaid) er en ung mann med en gave - han kan skrive folks drømmer og forme hendelser i sin underbevissthet. I fremtiden vil det bli kalt "incepting", men på 80-tallet ble det kjent som "dreamscaping." Som landskaps eller manscaping, antagelig. Når skurker oppgave et annet slikt talent (David Patrick Kelly) med å legge inn drømmer for å drepe fagene uten et spor, blir Alex tvunget inn i en konfrontasjon for å stoppe den morderiske nattlige besøkende. Noen elementer av filmen har vokst cheesy med tiden, men det er fortsatt samlet en morsom, sci-fi eventyr blanding teknologi og psykiske fenomener. Regissør Joseph Ruben (The Stepfather, seng med fienden) håndterer materialet godt levere scener av spenning og terror for å motvirke Quaid er endearingly klønete glise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar