tirsdag 12. januar 2016

Gjør deg klar til å se alle dine favoritt TV-programmer i virtuell virkelighet

netflix streaming


Hulu og Netflix er å hoppe på den virtuelle virkeligheten toget. Alle ombord, early adopters.

Begge streaming video-tjenester vil snart tilby virtual reality programmer som lar brukerne utforske innhold og se hva de vil i 3D virtuelle rom. Netflix er opp først, med en app lansering i Gear VR butikken på torsdag, bare timer etter at det ble annonsert på scenen på Oculus Connect.

Mens selve videoen spiller inne i headsettet på en virtuell skjerm - forvise alle håp om å trå inn i din favoritt TV-show eller film, i hvert fall for nå - appens surfing grensesnittet er en interaktiv "Netflix Living Room." Dette er en verdifull fjær i Netflix hatten, som markerer "første" abonnement video app for VR og enda en plattform for den allestedsnærværende service.

Hulu planer er litt lenger ut, med sin VR app klar til å lansere en gang i løpet av høsten 2015. I tillegg til en ny VR surfing grensesnitt for eksisterende Hulu programmering, kan du forvente å finne noen mengde originalt innhold i tillegg.

Dette er bare starten, også. Oculus VR avdekket en rekke andre innkommende apps torsdag, inkludert innhold fra Twitch, Vimeo, TiVo, Facebook og mer.

Har noe å legge til denne historien? Del det i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar